Visar alla 2 resultat

Vad är utbudet på sängskåp som har en 80 cm bred madrass?

När de kommer till sängskåp 80 har vi endast skåp i tyg med massa olika färger. Föredrar du helst ett sängskåp som inte är i tyg, så rekommenderar vi att du går upp en storlek till 90 cm och väljer an av dessa sängskåp 90.

Kan man sova i sängskåpet varje dag?

Självklart. Det finns flera olika madrassalternativ att välja bland. Ska du sova i sängen varje dag rekommenderar vi på Bäddsofflagret självklart en av våra bästa madrasser. Kika på Pagetto 80 och välj topper memorymadrass som följer kroppen naturliga form.

Hur långt tid är leveranstiden på era sängskåp?

Det kan variera beroende på vilken leverantör som sängskåpet kommer ifrån. De flesta har en beräknad leveranstid mellan 6-8 veckor. Ibland har vi även sängskåp i lager om man har tur, vilket gör att du kan få skåpet snabbt. Leveranstiden står alltid om du går in på produkten. Om du har frågor eller inte hittar leveranstiden kan du alltid höra av dig till oss.

Varför ska du välja ett sängskåp i 80 cm och inte en bäddfåtölj?

Den största anledningen enligt oss är att sängskåpet är väldigt praktiskt, smidigt och enkelt. Med det menar vi att du enkelt kan flytta in sängskåpet i vilket rum som helst och flytta ut de lika lätt om de ska användas som säng under en viss period.

Om du önskar en större bredd på sängen rekommenderar vi att du kikar in våra andra sängskåp.