Vad är egentligen en 3-sits bäddsoffa?

3-sits bäddsoffa kan även funka för en familj med två småbarn. Däremot om man är mer personer i familjen bör man kolla på en större bäddsoffa. Eller varför inte en snygg fåtölj till. Oavsett vilket mått du vill ha så kommer det att finnas en bäddsoffa i din smak och tycke hos oss på Bäddsofflagret. Vi har en rad olika stilar, varumärken och komfort hos oss. De flesta 3-sits bäddsofforna har en 160 cm säng som ger gott med utrymme för 2 personer.

Varför ska jag välja en bäddsoffa framför en vanlig soffa eller säng?

Svaret varför du ska välja en bäddsoffa framför en vanlig säng eller soffa är rätt enkelt, du får en soffa och säng i ett. En bäddsoffa passar även till dig som bor i en liten lägenhet eller har ett litet rum där man vill ha möjligheten att sitta och sova utan att de tar fruktansvärt mycket plats. Det kan allt som oftast bli det om man har en soffa samt en säng i ett trångt rum. En snygg och skön bäddsoffa gör vardagen extra lyxig och kommer fånga ett stort intresse och nyfikenhet hos dina gäster.

Hur bäddar man ut en 3-sits bäddsoffa?

Det finns olika bäddsystem i våra 3-sits bäddsoffor. En valmöjlighet är längdsbäddade bäddsoffor där du sover på längden. Soffan kommer med två madrasser och du har möjlighet att använda den som två enkelsängar alternativt en dubbelsäng. Däremot när de kommer till framåtbäddade bäddsoffor är det annorlunda, då man använder endast som en.dubbelsäng. Du bäddar enkelt ut sängen snabbt eftersom sits och ryggdynor sitter fast i mekaniken. Vissa bäddsoffor behöver du ta bort både sitt och ryggkuddar. Vi har ett brett sortiment hos oss på bäddsofflagret och valmöjligheterna är oändliga.

Hur förvarar jag sängkläder i min 3-sits bäddsoffa?

Bor du trångt och inte har någonstans att förvara dina sängkläder i din 3-sits bäddsoffa kan du vara lugn. Vi har en del modeller hos oss där du kan välja exempelvis förvaringsarmstöd. Har du tight med plats för två förvaringsarmstöd kan du välja ett smalare armstöd på andra sidan. Eftersom förvaringsarmstöden är lite bredare än ett traditionellt armstöd för att de ska förvaras sängkläder eller dylikt i. Däremot om du har gott om utrymme har vi 3-sits bäddsoffa med schäslong, där de även finns gott om utrymme i schäslongen. Vissa 3-sits bäddsoffor har mer utrymme än andra, därför behöver du vara noggrann med att läsa om produkten på hemsidan. Alternativt ringa oss på bäddsofflagret så guidar vi dig fram till rätt bäddsoffa efter dina önskemål.

Se alla soffor

Bäddsoffa 120x200 cm

Ghali (välj storlek)

Från: 28,295kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Revival (välj storlek)

Från: 26,995kr

Varje natt bädd

Space (välj storlek)

Från: 29,995kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Nuvola (välj storlek)

Från: 29,195kr

Varje natt bädd

Naxos (välj storlek)

Från: 29,795kr

Varje natt bädd

Lisbona (välj storlek)

Från: 23,580kr