Visar alla 16 resultat

Hörnbäddsoffor som ger dig hela paketet

För dig som vill ha en större soffa för hela sällskapet och dessutom en tillhörande permanent eller extrasäng, är våra hörnbäddsoffor ett alternativet för dig. En hörnbäddsoffa kan du köpa med förvaring, i olika storlekar, modeller och färger.

Vi har exempelvis Bedinside där du kan skräddarsy och designa din soffa exakt som du vill ha den. Dessa hörnsoffor har massvis med alternativ att välja mellan, allt från val av armstöd och ben till tyg och mönster. Just hörnbäddsoffor är trevliga eftersom de täcker upp ett annars tråkigt hörn och ger ett mysigt och ombonat intryck i vardagsrummet. Under dagen har får du en stor soffa med härlig sittkomfort för hela familjen. På natten får du en inbjudande och skön säng som håller högre komfort och kvalitét än många av de dyraste sängarna på marknaden. Välj en färg på soffan som matchar din övriga inredning för att skapa ett mer enhetligt intryck.

Hörnbäddsoffornas olika funktioner

En hörnbäddsoffa är bekväm, smart och snygg. Dessutom är även själva sängarna väldigt sköna, du går alltså inte miste om någon sängkvalitet. Välj ett utförande som passar dina ändamål. Alla våra hörnbäddsoffor tillverkas av duktiga svenska, norska och finska tillverkare med lång erfarenhet och kunskap inom möbeltillverkning. Det finns två typer av hörnbäddsoffor. Längsbäddade och framåtbäddade, skillnaden på dessa är precis vad det låter som. Längsbäddade soffor bäddas på längden, du rullar enkelt ut en madrass från ryggen och sover på själva sitsen som oftast innehåller flera resårer eller pocketresårer för bästa möjliga komfort. Framåtbäddade soffor bäddas framåt, det kräver att du har mer plats för soffan vid utbäddning och sängen blir större både på längden och bredden. Detta alternativet lämpar sig bra om du behöver en dubbelsäng och finns i upp till 180 cm breda i bäddmått. Båda alternativen innehåller mycket sköna sängar och är väldigt enkla att göra till säng. Vi har även sköna nackstöd som du kan hänga på soffan för extra stöd för nacken. Förutom detta kan du även köpa snygga fotpallar, madrasser och fåtöljer. Om du undrar något får du gärna höra av dig till vår kundtjänst. Vår kunniga personal svarar på alla dina frågor.

Läs mer

Hörnbäddade soffor

Loy (välj storlek)

Från: 47,000kr

Hörnbäddade soffor

Fellini quadro

39,490kr

Framåtbäddade soffor

Curry

23,495kr
DESIGNA SJÄLV
DESIGNA SJÄLV
DESIGNA SJÄLV
DESIGNA SJÄLV
DESIGNA SJÄLV
DESIGNA SJÄLV
DESIGNA SJÄLV
DESIGNA SJÄLV

Hörnbäddade soffor

Amanda hörnsoffa

27,048kr