Visar alla 16 resultat

Hörnbäddsoffa

För dig som vill ha en större soffa för hela sällskapet och dessutom en tillhörande permanent eller extrasäng, är en hörnbäddsoffa ett alternativet för dig. En bäddbar hörnsoffa kan du köpa i olika storlekar, modeller och färger.

Vi har exempelvis Bedinside från Hovden eller modular från Dienne där du kan skräddarsy och designa din soffa exakt som du vill ha den. Dessa möbel har massvis med alternativ att välja mellan, allt från val av armstöd och ben till tyg och mönster.

En hörnsoffa som är bäddbar har dubbla funktioner

Just hörnbäddsoffor är trevliga eftersom de täcker upp ett annars tråkigt hörn och ger ett mysigt och ombonat intryck i vardagsrummet. Under dagen får du en stor soffa med härlig sittkomfort för hela familjen. På natten får du en inbjudande och skön säng som håller högre komfort och kvalitét än många av de dyraste sängarna på marknaden. Välj en färg på soffan som matchar din övriga inredning för att skapa ett mer enhetligt intryck.

Hörnbäddsoffornas olika funktioner

En hörnbäddsoffa är bekväm, smart och snygg. Dessutom är även själva sängarna väldigt sköna, du går alltså inte miste om någon sängkvalitet. Välj ett utförande som passar dina ändamål. Alla våra bäddbara hörnsoffor tillverkas av duktiga Svenska, Norska, Finska och Italienska tillverkare med lång erfarenhet och kunskap inom möbeltillverkning. Det finns två typer av hörnbäddsoffor, Längsbäddade och framåtbäddade. Skillnaden på dessa är precis vad det låter som. Längsbäddade soffor bäddas på längden, du rullar enkelt ut en madrass från ryggen och sover på själva sitsen som oftast innehåller flera resårer eller pocketresårer för bästa möjliga komfort.

Olika valmöjligheter

Framåtbäddade soffor bäddas framåt, det kräver att du har mer plats för soffan vid utbäddning och sängen blir större både på längden och bredden. Detta alternativet lämpar sig bra om du behöver en dubbelsäng och finns i upp till 180 cm breda i bäddmått. Båda alternativen innehåller mycket sköna sängar och är väldigt enkla att göra till säng. Vi har även sköna nackstöd som du kan hänga på soffan för extra stöd för nacken. Förutom detta kan du även köpa snygga fotpallar, madrasser och fåtöljer. Om du undrar något får du gärna höra av dig till vår kundtjänst. Vår kunniga personal svarar på alla dina frågor.

Hörnbäddsoffa med förvaring

Självklart kan du välja en hörnbäddsoffa med förvaring. Alla hörnbäddsoffor har dock inte förvaring såhär gäller de att läsa om produkterna och se om de finns någon förvaring för sängkläder eller dylikt. I vissa hörnbäddsoffor kan de finnas förvaring i armstöden medans andra har förvaring i divanen. Om du är osäker så är det bara att fråga oss online på chatten eller ringa till någon av våra butiker.

Att tänka på när du köper en hörnbäddsoffa

Det finns en rad olika saker att tänka på när du ska välja en hörnbäddsoffa. Exempelvis vilken sida du vill ha hörnet på och därmed bädden. Val av madrass är också en viktig aspekt. Ska du sova i sängen varje dag? då skulle vi rekomendera att man väljer en latex madrass från Hovden eller en topper memory madrass från Dienne salotti.

Bredden på bäddsoffan kan också vara viktig. Ska de vara en stor hörnbäddsoffa med en 160 eller 180 cm bädd eller en lite mindre hörnsoffa med 120 eller 140cm bred säng. Storleken på madrassen kommer påverka sittlängden eftersom de är själva sittdelen på ena sidan som du bäddar ut från soffa till säng. På många modeller kan du även välja olika ben samt tygmaterial och färg på tyget. På vissa modeller har du även möjlighet att välja vilket armstöd du vill ha.

Läs mer

Leverans: Vecka 35

Bäddsoffa med schäslong

Peggy öppet avslut

22,995kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular Pro

29,495kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular plus

29,495kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular standard

29,495kr

Bäddsoffa med förvaring

mySOFABED Compact öppet avslut

32,695kr

Bäddsoffa med förvaring

mySOFABED Saga öppet avslut

32,695kr

Bäddsoffa med förvaring

mySOFABED Scandic öppet avslut

32,695kr
pohjanmaan 1964-2024

Bäddsoffa med förvaring

Chic L-modul

26,395kr
Från: 54,450kr
Från: 21,795kr

Hörnbäddade soffor

Loy (välj storlek)

Från: 54,995kr

Hörnbäddade soffor

Fellini quadro

42,395kr
pohjanmaan 1964-2024

Bäddsoffa med förvaring

Pepper sectional

25,595kr
pohjanmaan 1964-2024

Bäddsoffa med förvaring

Flipper sectional

26,395kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa 120x200 cm

Bedinside hörnbäddsoffa

46,695kr

Hörnbäddade soffor

Slöman hörnsoffa

39,595kr