Visar alla 16 resultat

Hörnbäddsoffa

För dig som vill ha en större soffa för hela sällskapet och dessutom en tillhörande permanent eller extrasäng, är våra hörnbäddsoffor ett alternativet för dig. En hörnbäddsoffa kan du köpa i olika storlekar, modeller och färger.

Vi har exempelvis Bedinside från Hovden eller modular från Dienne där du kan skräddarsy och designa din soffa exakt som du vill ha den. Dessa hörnsoffor har massvis med alternativ att välja mellan, allt från val av armstöd och ben till tyg och mönster.

Just hörnbäddsoffor är trevliga eftersom de täcker upp ett annars tråkigt hörn och ger ett mysigt och ombonat intryck i vardagsrummet. Under dagen får du en stor soffa med härlig sittkomfort för hela familjen. På natten får du en inbjudande och skön säng som håller högre komfort och kvalitét än många av de dyraste sängarna på marknaden. Välj en färg på soffan som matchar din övriga inredning för att skapa ett mer enhetligt intryck.

Hörnbäddsoffornas olika funktioner

En hörnbäddsoffa är bekväm, smart och snygg. Dessutom är även själva sängarna väldigt sköna, du går alltså inte miste om någon sängkvalitet. Välj ett utförande som passar dina ändamål. Alla våra hörnbäddsoffor tillverkas av duktiga svenska, norska och finska tillverkare med lång erfarenhet och kunskap inom möbeltillverkning. Det finns två typer av hörnbäddsoffor. Längsbäddade och framåtbäddade, skillnaden på dessa är precis vad det låter som. Längsbäddade soffor bäddas på längden, du rullar enkelt ut en madrass från ryggen och sover på själva sitsen som oftast innehåller flera resårer eller pocketresårer för bästa möjliga komfort.

Framåtbäddade soffor bäddas framåt, det kräver att du har mer plats för soffan vid utbäddning och sängen blir större både på längden och bredden. Detta alternativet lämpar sig bra om du behöver en dubbelsäng och finns i upp till 180 cm breda i bäddmått. Båda alternativen innehåller mycket sköna sängar och är väldigt enkla att göra till säng. Vi har även sköna nackstöd som du kan hänga på soffan för extra stöd för nacken. Förutom detta kan du även köpa snygga fotpallar, madrasser och fåtöljer. Om du undrar något får du gärna höra av dig till vår kundtjänst. Vår kunniga personal svarar på alla dina frågor.

Hörnbäddsoffa med förvaring

Självklart kan du välja en hörnbäddsoffa med förvaring. Alla hörnbäddsoffor har dock inte förvaring såhär gäller de att läsa om produkterna och se om de finns någon förvaring för sängkläder eller dylikt. I vissa hörnbäddsoffor kan de finnas förvaring i armstöden medans andra har förvaring i divanen. Om du är osäker så är det bara att fråga oss online på chatten eller ringa till någon av våra butiker.

Att tänka på när du köper en hörnbäddsoffa

Det finns en rad olika saker att tänka på när du ska välja en hörnbäddsoffa. Exempelvis vilken sida du vill ha hörnet på och därmed bädden. Val av madrass är också en viktig aspekt. Ska du sova i sängen varje dag? då skulle vi rekomendera att man väljer en latex madrass från Hovden eller en topper memory madrass från Dienne salotti. Bredden på bäddsoffan kan också vara viktig. Ska de vara en stor hörnbäddsoffa med en 160 eller 180 cm bädd eller en lite mindre hörnsoffa med 120 eller 140cm bred säng. Storleken på madrassen kommer påverka sittlängden eftersom de är själva sittdelen på ena sidan som du bäddar ut från soffa till säng. På många modeller kan du även välja olika ben samt tygmaterial och färg på tyget. På vissa modeller har du även möjlighet att välja vilket armstöd du vill ha.

Läs mer

DESIGNA SJÄLV

Varje natt bädd

Modular Pro

28,495kr
DESIGNA SJÄLV

Varje natt bädd

Modular plus

28,495kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa 120x200 cm

Modular standard

28,495kr
-10%

Bäddsoffa 140x200 cm

mySOFABED Saga öppet avslut

28,336kr

Hörnbäddade soffor

Loy (välj storlek)

Från: 54,995kr

Hörnbäddade soffor

Fellini quadro

42,395kr

Bäddsoffa med förvaring

Pepper sectional

25,595kr
-10%
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa 180x200 cm

Bedinside hörnsoffa 180cm

55,711kr
-10%
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa 160x200 cm

Bedinside hörnsoffa 160cm

48,595kr
-10%
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa 140x200 cm

Bedinside hörnsoffa 140cm

47,245kr
-10%
DESIGNA SJÄLV
46,615kr

Hörnbäddade soffor

Eva hörnsoffa

31,495kr