Visar alla 9 resultat

Bröderna anderssons bäddsoffor

Bröderna Andersson

Året var 1912, Gottfrid Andersson och hans hustru Jenny var ett drivet par. En dag bestämde de sig för att börja tillverka soffor och andra stoppmöbler. De köpte alla verktyg de behövde som kvarnar, såg och stickhyvel och började jobba. Det beslutet lade grunden till det framgångsrika företaget Bröderna Anderssons. Företaget har gått i generationer sedan dess start och 1996 tar kusinerna i tredje generationen över och driver företaget vidare.

Småländsk hantverk

Det som kännetecknar Bröderna Anderssons produkter är bland annat 100% Svensk egentillverkning, hög kvalité och yrkesstolthet. En soffa från Bröderna Andersson är en investering för livet som varar i generationer pga. dess höga kvalitét och slitstarka tyger. De har valt att behålla hela produktionskedjan under eget tak i Småland. Från val av trästommar och sömmar till den sista detaljen på bäddsoffan. På detta vis kan de ha full kontroll och en unik överblick över sina produkter så att ni ska bli nöjda med ert köp!

Småländsk kvalitet och design

Ännu en sak som kännetecknar Bröderna Anderssons produkter är deras höga kvalitet och innovativa design. Deras möbler är inte bara sköna, de är även snygga. Deras möbler varierar i klädseln och tillval vilket gör så att det alltid kommer något nytt. Inspirationen kommer från många olika håll därför så är deras möbler så pass kreativa. Kvalitén på möblerna är också något som sticker ut. De tillverkar sina möbler med omsorg och använder bara material i hög kvalité. Deras möbler tillverkas av ett team som är specialiserade inom sina områden. Just därför så kan de erbjuda deras högkvalitativa och stilrena möbler.

Erfarenhet

Bröderna Andersson har varit med i branschen under en lång tid, i över 100 år och genom generationer. De arbetade med att tillverka möbler redan innan elektriciteten var en självklarhet i hemmet och det märker man i deras produkter. De har utvecklats med åren och det har gjort deras möbler bättre och bättre för varje generation som har ägt företaget. De tre generationerna har gjort stora framsteg för att nå sin höga kvalitet som man har idag. Hårt arbete lönar sig, och Bröderna Anderssons möbler är ett bevis på det.

Läs mer

Varje natt bädd

Modus 160

30,995kr

Varje natt bädd

Modus 140

27,995kr

Framåtbäddade soffor

Monza 160 pocketresår

30,995kr

Framåtbäddade soffor

Barcelona 140

18,990kr