Visar alla 2 resultat

Optimera Ditt Sovrum med en Ramsäng 90 cm

Här har vi samlat våra ramsängar i 90cm bredd. Många föredrar denna sängstorleken när man sover själv och inte har så mycket plats över. 80cm kan vara lite för smalt om man har plats för en 90 säng. Det är den optimala sänstorleken för en platsbesparande elegans.

Varför Ramsäng 90?

  1. Mångsidig Användning: Ramsängar 90 är perfekta för en person. Oavsett om det är för varje natt användning eller som en gästsäng.
  2. Platsbesparande Design: Trots att man har bra med plats, tar ramsängen upp minimalt med utrymme. Detta är idealiskt för mindre sovrum.
  3. Funktionalitet: Ramsäng 90 kombinerar funktion med ett estetsikt snyggt utseende.

Inredningstips för Små Sovrum

  1. Smart Möblering: Använd platsbesparande möbler och överväg för stora möbler för att optimera utrymmet och skapa ett större intryck.
  2. Ljusa Färger: Använd ljusa färger på tyg och ben. Även inredningen kan vara lite ljusare.
  3. Förvaring: Skapa smarta förvaringsutrymmen för att hålla det enkelt. Det finns även ramsängar med förvaring om det inte finns tillräckligt med förvaring i sovrummet.

Våra Ramsängar 90

Vi erbjuder ramsängar 90 av en god kvalitet med en härlig komfort. Många väljer till en toppmadrass och en sänggacel för att stärka sängupplevelsen. Dessutom kan du anpassa ytterligare genom att välja tyg och benfärg som harmoniserar perfekt i ditt sovrum.

Kundsupport

Har du frågor eller funderingar inför ditt köp? Vi finns alltid här och är alltid glada när vi får hjälpa till. Vår chatt är tillgänglig dagligen, och du kan även kontakta oss via e-post och telefon. Låt oss gärna guida dig runt för att hitta sängen som passar dig bäst.

Ramsäng 120

Spinell Ramsäng

Från: 6,000kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Ramsäng 120

Topas Ramsäng

Från: 4,100kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan