Visar alla 17 resultat

pohjanmaan bäddsoffor och soffor

Pohjanmaan miljövänliga soffor med långvarig kvalitét

Pohjanmaan är ett välkänt finskt familjeföretag som grundades 1964 av sexbarnspappan Pentti Viitala. Utvecklingen har gått fram sedan dess och även Pohjanmaan som idag bara tillverkar moderna möbler. De tillverkar endast bäddsoffor av mycket hög kvalité samt använder ekologiska tyger. Fabriken prioriterar även högkvalitativt material som håller länge samt ger en mycket bekväm komfort.

All tillverkning är väl genomtänkt och baseras på hundratals år av kunskap och erfarenhet samt håller en genomtänkt och välplanerad konstruktion med mycket smarta bäddfunktioner. Beställ en soffa i valfritt tyg så tillverkas den för hand och levereras hem till dig. Med tanke på kvalitéten och komforten på dessa soffor så är alla våra bäddsoffor från Pohjanmaan mycket prisvärda!

Sveriges största återförsäljare av Pohjanmaan bäddsoffor

En bäddsoffa från Pohjanmaan är väldigt diskret som bäddsoffa, de moderna stuket på dessa produkter har gjort de omöjligt att känna och se på soffan som en bäddsoffa. Detta har också varit målet. Hur många gånger har du inte hört kommentarer som ”en bäddsoffa är inte skön att sitta i”? Nu behöver du aldrig mer höra den kommentaren. Du kan även komplettera med fåtöljer i samma serie som de flesta soffor så att du får en komplett möbelinredning i samma tyg och utförande.

Vi har ett nära samarbete med fabriken och är idag Sveriges största återförsäljare av deras bäddsoffor. Därav har vi också prisgaranti på alla soffor och kan garantera dig att du inte hittar dessa produkter billigare någon annanstans. Om du mot all förmodan hittar samma produkt till lägre pris hos någon annan så matchar vi priset!

Anna-Lena köpte en Pohjanmaan

Anna-Lena från Stockholm köpte en Pohjanmaan soffa av oss för 16 år sedan och kom tillbaka till oss för att handla en ny soffa till sin sommarstuga. Vad säger Anna-Lena?
”För 16 år sedan köpte vi en bäddsoffa från er som fortfarande används flitigt. Vi är mycket nöjda. Nu är det dags för en ny liknande soffa till vår sommarstuga.” Se filmen nedan från tillverkning till färdig möbel.

Läs mer

Bäddsoffa med förvaring

Dolphin

22,395kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Pasadena

23,695kr

fotpall med förvaring

Tokyo fotpall

5,995kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Cindy bäddfåtölj

19,995kr

Fotpallar

Matera Fotpall

5,995kr

Bäddsoffa med förvaring

Chic L-modul

26,395kr

Liten bäddsoffa

Chic 2-sits

18,295kr

Bäddsoffa med förvaring

Matera

19,995kr

Pohjanmaan

Cindy skinn

36,595kr

Pohjanmaan

Fantasy

17,995kr

Bäddsoffa med förvaring

Pepper sectional

25,595kr

Bäddsoffa med förvaring

Flipper sectional

26,395kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa 140x200 cm

Cindy

19,995kr

Bäddsoffa med förvaring

Chic

18,495kr

Pohjanmaan

Chic bäddfåtölj

11,595kr

Bäddsoffa med förvaring

Flipper

18,495kr