Visar 1–24 av 50 resultat

Divansoffor från kända varumärken & till låga priser

Letar du efter en divansoffa? Vi är specialister på bekväma och högkvalitativa bäddbara divansoffor. Våra divansoffor finns i olika storlekar, färger och bäddfunktioner så förhoppningsvis kan du hitta det du söker hos oss.

Vi arbetar endast med långvarig kvalité och garanterar en bra komfort oavsett vilken modell du väljer, vi lägger stor vikt på bra material i sängarna och sovkomfort som håller i många år. Vi har valt att endast jobba med välkända varumärken från Sverige, Norge och Finland för att kunna erbjuda den skandinaviska kvalitén och behålla tillverkningen nära våra kunder.

Kom ihåg att alla våra divansoffor tillverkas på beställning. Det betyder att när du gör en beställning hos oss så tillverkas den rykande färsk endast för dig, med ditt valda tyg. Vill du komplettera divansoffan med tillbehör så har vi madrasskydd i alla storlekar samt nackstödsskydd för ett skönt stöd för nacken.

En divansoffa – flera funktioner

Dessa soffor har länge varit storsäljare och har många fördelar om utrymmet hemma finns där. Vi har gjort det möjligt för dig att välja vilken sida du vill ha divanen förmonterad på. Om du står framför soffan med ansiktet riktat mot soffan så är det divanens placering du ser. Men oroa dig inte om du inte har bestämt sida än, alla våra divansoffor är vändbara, vilket betyder att du inte behöver bestämma dig för vilken sida du vill ha divanen på utan det kan du enkelt ändra på själv. Om den är på höger sida framifrån så räknas den som högerställd. Ytterligare en favoritfunktion med dessa soffor är även den rymliga förvaring under divanen när du har fällt upp divanlocket.

Divansoffor passar perfekt om du vill fylla ut ett större utrymme eller för dig med stor familj/vänskapskrets då det finns gott om platser i soffan. Vi har noggrant valt ut vårt sortiment av bäddsoffor med divan och valt att endast sälja de bästa! Kom ihåg att vi har prisgaranti, så du behöver inte oroa dig för att hitta soffan billigare någon annanstans.

Läs mer

Bäddsoffa med förvaring

Amsterdam divan (välj storlek)

Från: 30,500kr
Från: 17,500kr

Divansoffor

Vogan lounger

23,640kr

Bäddsoffa med förvaring

Supreme 160

24,600kr

Bäddsoffa med förvaring

Supreme 140

22,900kr

Divansoffor

Mirtel divan

16,875kr

Divansoffor

Ramona corner

11,795kr

Bäddsoffa med förvaring

Pepper sectional

23,520kr