Vanliga frågor

Här samlar vi de vanligaste frågorna vi får av våra kunder och besökare till Bäddsofflagret. Om du har svårt att hitta din fråga här under så kan du mer än gärna skriva i vår chatt som finns längre ned på sidan, skicka ett mail till info@baddsofflagret.se eller ringa till Bäddsofflagrets fysiska butik i Stockholm, 08-338300.

Fraktar ni överallt och hur går det till?
Vi erbjuder frakt till port över hela Sverige. När varan finns på lager så kontaktar vi dig via mail eller telefon och bokar leveransdag och tid. Därefter bokar vi in transport med DHL eller Bring, då ringer chauffören dig innan utkörning. Vi har olika fraktalternativ och väljer du frakt till port för 600 kr så ställs varan av utanför din port och det är upp till dig att ordna med montering och inbärning.

Kan jag få hjälp med montering och uppbärning?
Absolut! Läs mer om våra frakter här.

Vilka soffor kan man använda varje natt?
Om syftet är att använda din bäddsoffa som en varje-natt säng så ska du kolla under våran produktkategori ”VARJE NATT”. Alla dessa soffor rekommenderas att använda som säng varje natt och vi garanterar en riktigt bra sovkomfort.

Var ligger eran butik?
Bäddsofflagrets fysiska butik ligger i Stockholm. Ulvsundavägen 174, 16867 Bromma.

Var tillverkas era bäddsoffor?
Bäddsofflagret jobbar endast med välkända svenska, norska och finska leverantörer.

Har ni alla soffor i er fysiska butik?
95% av alla bäddsoffor som finns på vår webbutik kan ni också hitta i vår fysiska butik i Bromma.

Ingen svarar när jag ringer, vad gör jag?
Våra öppettider i vår fysiska butik och telefonservice är öppen tisdag – fredag 11-18 och lördagar 11-15. Om du ringer under dessa öppettider och inte får svar beror det oftast på att personalen är upptagna med kunder och kan inte svara för stunden. Försök gärna lite senare eller skriv i vår chatt längre ned på sidan eller skicka ett mail.

Slutligen:
Vi på Bäddsofflagret har stor passion för vårt yrke och har varit i branschen i många år, du får alltid professionell hjälp av vår personal och vi svarar mer än gärna på dina frågor!