Visar alla 2 resultat

Ramsäng 80 – Perfekt för små utrymmen

Letar du efter en säng som kombinerar minimalism, funktionalitet och en snygg stil? Vi har ett noga utvalt sortiment av av ramsängar som har en bredd på 80cm. Med dess minimaliska storlek och eleganta design är ramsängen 80 en utmärkt lösning för dem som önskar en säng som tar liten plats men ändå erbjuder hög komfort.

Vad är en Ramsäng 80?

En ramsäng 80 är en säng med en bredd på 80 centimeter och en längd på 200cm. Dess kompakta storlek gör den idealisk för små utrymmen eller för dem som inte vill att sängen ska se för stor ut i sovrummet. Trots sin storlek kompromissar inte dessa sängar när det gäller komfort eller kvalitet.

Inredningstips

Att inreda med en liten säng som ramsäng 80 kräver smarta och kreativa lösningar. Här är några tips för att optimera ditt utrymme:

  1. Multifunktionella Möbler: Investera i möbler med flera användningsområden. Vi har även ramsängar med förvaringsutrymme om så behövs.
  2. Ljusa Färger: Har du ett litet rum kan de vara smart att ha lite ljusare färger på väggar och sängkläder för att skapa en illusion av större utrymme. Alternativt välja ett ljusare tyg på sängen.
  3. Effektiv Förvaring: Integrera smart förvaring för att hålla ordning och undvika trångt utrymme.

Våra Ramsängar – Kvalitet och Komfort i Fokus

Vår kollektion av ramsängar 80 är noga utvalda för att erbjuda hög kvalitet och en hög komfortabel säng. För att ytterligare förbättra din sömnupplevelse kan du välja att lägga till en toppmadrass, då blir även sängen mjukare. Väger man lite mer och gillar fastare sängar, så kan de vara bra att testa utan toppmadrass och därefter beställa en efterhand om så önskas. Dessutom erbjuder vi tillbehör såsom sänggavlar och olika tyger och benfärger, vilket gör att du kan välja lite hur du vill att din säng ska se ut efter både den personliga stilen samt inredningen.

Sammanfattning

En ramsäng 80 är det perfekta valet för dem som ska sova själv och söker en platsbesparande och stilfull sänglösning. Vårt sortiment av ramsängar erbjuder inte bara hög kvalitet och komfort utan ger dig också möjligheten att anpassa din säng för att passa din personliga smak och inredning. Kolla in våra sängar idag och skapa det perfekta sovrummet för dina behov.

Ramsäng 120

Spinell Ramsäng

Från: 6,000kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Ramsäng 120

Topas Ramsäng

Från: 4,100kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan