cap ferret home spirit

Grand Opening 27/12

27 December 2020 slår vi upp dörrarna med mingel och massor av öppningserbjudanden. Här hittar ni bäddsoffor av högsta kvalitet och stort sortiment av unika varumärken. Välkomna in!

Adress: Stora Åvägen 18, 436 34 Askim

Köp bäddsoffa i Göteborg

Bor du i Göteborg och behöver en ny soffa? Bäddsofflagret har ett stort utbud av bäddsoffor för varje-natt användning. Alla våra soffor tillverkas i syfte om att användas dagligen som bekväm soffa och varje natt som en komfortabel säng. Vår nya butik kommer förmodligen vara den enda butiken där du kan hitta en kvalitativ bäddsoffa i Göteborg som verkligen håller i längden.

Här kommer du hitta välkända varumärken som Innovation Living, Hovden, Göinge möbler, Bröderna Anderssons, Rave furniture, Pohjanmaan. Men även våra unika och populära varumärken Dienne Salotti och Saint Concepteurs.

Bäddsofflagret är ett familjeägt företag som gått i generationer sedan 1969 och personalen bakom företaget kommer att finnas på plats i butiken för att hjälpa dig hitta rätt soffa. Sofforna går att få i flera hundra olika tyger, olika utföranden och bäddstorlekar. Välkommen att besöka vårt nyproducerade showroom i Askim.