Visar alla 8 resultat

sits bäddsoffor

SITS

SITS är ett svenskt varumärke som tillverkar stoppmöbler av absolut högsta kvalitet. De har över 25 års erfarenhet av att producera och utveckla stoppmöbler. Nu har de ett stort utbud av stoppmöbler och ett noga utvalt utbud av bäddsoffor med härliga komforter. SITS tillverkar 1 miljon soffor varje år och alla möbler är handgjorda i egen fabrik. Eftersom att de tillverkar sina möbler i egen fabrik så har de 100% kontroll. De kan därför erbjuda en väldigt hög kvalité på alla möbler som lämnar deras fabrik.

SITS har ett mål och en vision om att hjälpa alla kunder att ta hand om vår planet. De har därför valt att endast använda miljövänligt material i sin tillverkning. SITS lyssnar på sina kunder och följer trender för att hela tiden utveckla ett komplett sortiment av bäddsoffor som håller bästa möjliga kvalité, design och slitstarka tyger.

SITS har egen tillverkning

När du köper en soffa från SITS så kan du vara säker på att du får en kvalitetsprodukt. Deras soffor har en lång livslängd och håller hög kvalité. Eftersom att tillverkningen sker i egen fabrik i Sverige så har de full kontroll på varje möbel som lämnar fabriken. Om du är ute efter en bäddsoffa i lägre prisklass som håller en lägre livslängd så ska du inte titta på dessa soffor. Prisklassen och komforten är högre men du kommer inte att behöva köpa en ny soffa om 5 år.

Är du på jakt efter en stor och härlig bäddsoffa för hela familjen så ska du kika på Vario med bred divan. Om du är ute efter en soffa med härlig sittkomfort och permanent säng så ska du kolla på exempelvis Lukas 140. För andra nyheter och erbjudanden kan du kolla in våra andra bäddsoffor. Vi har ett nära samarbete med SITS och kan därför även erbjuda prisgaranti, så du kan vara säker på att du inte hittar samma produkt billigare någon annanstans.

Läs mer

Bäddfåtöljer

Lukas bäddfåtölj

18,395kr

Längsbäddade soffor

Stina bäddsoffa

21,395kr

Varje natt bädd

Felix bäddfåtölj

16,395kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Felix (välj storlek)

Från: 16,395kr

Bäddsoffa 160x200 cm

Lukas 160

25,895kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Lukas 140

24,395kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Lukas 120

22,895kr

Divansoffor

Lukas divan

32,395kr