prisgaranti bäddsoffor

Handla tryggt med prisgaranti

Vi på Bäddsofflagret vill alltid det bästa för våra kunder och gör allt för att ni ska känna er nöjda med erat köp. Därför har vi nu infört prisgaranti på hela sortimentet. Med prisgaranti innebär det att du om du hittar samma produkt till ordinarie pris hos någon annan så matchar vi priset. Och skulle du hitta en produkt billigare hos någon annan efter du gjort ditt köp hos oss så betalar vi tillbaka mellanskillnaden!

Hos oss kan du alltså handla tryggt och säkert utan att behöva oroa dig för prissättning över marknadspris.

För att prisgarantin ska vara verksam måste följande villkor uppfyllas:

  • Vår prisgaranti omfattar inte auktionsfirmor eller dylikt.
  • Produkten med det lägre priset måste vara av exakt samma modell, tyg, färg och storlek som du köpt eller planerar att köpa hos Bäddsofflagret. Priset i den andra butiken måste vara ordinarie pris, prisgarantin omfattar inte reavaror eller kampanjer. Om det tillkommer en frakt- eller administrationskostnad måste detta räknas in i priset för produkten för att vår prisgaranti ska tillämpas.
  • För att utnyttja Bäddsofflagrets prisgaranti, måste vi erhålla kontrollerbara uppgifter om att varan finns att köpa till ett lägre pris. Det går bra att ringa, maila eller besöka vår butik.
  • Vår prisgaranti gäller i 5 dagar efter den dagen då du lade ordern på Baddsofflagret.com eller i vår butik i Bromma. Orderdatum är det datum du då lade ordern på Baddsofflagret.com eller beställde varan i vår fysiska butik i Bromma.