Visar alla 22 resultat

Bäddfåtöljer för den kräsne

Vi har många olika typer av bäddfåtöljer, där alla fyller samma funktion, dvs att de ska kunna bäddas ut och bli en säng. En bäddfåtölj passar perfekt i ett litet utrymme, i gästrummet eller kombinerad tillsammans med dina andra möbler. Vi har fåtöljer för varje natt bruk där alla plymåer sitter fast i mekaniken och det ingår en väldigt tjock madrass. VI har även enklare modeller för gästanvändning.

Alla våra möbler produceras i Europa som te.x. Innovation, Hovden, Pohjanmaan och Dienne. Andra möbler på marknaden tillverkas på andra sidan världen med material och stoppning som gör produkten hård och oinbjudande, Detta har vi har valt att undvika. Vi satsar på bra tillverkare så att du kan få en bäddfåtölj med kvalité när det gäller både utseende och komfort.

Bäddfåtölj för en trivsam miljö

Alla har olika stil och smak, därför har vi bäddfåtöljer med olika armstöd, stoppning och tyger. Bor du litet? Våra bäddfåtöljer har kompakta mått som passar de flesta utrymmen. Samtliga är väldigt enkla att hantera och använda samtidigt som de skapar en trivsam och bekväm miljö. De flesta av modellerna finns även som bäddsoffor i samma tyger och utförande. Det finns även möjlighet till en hel bäddbar möbelgrupp vilket kan vara snyggt och praktiskt.

Så väljer du rätt bäddfåtölj för dig

När du ska välja en bäddfåtölj som passar in i ditt rum finns det flera faktorer att ta hänsyn till för att hitta rätt. Nedan har vi listat några faktorer som kan underlätta en hel del innan du trycker på köpknappen. Är det något du behöver veta utöver nedanstående punkter är det bara att ringa, maila eller skriva i vår online chatt.

Komfort

Detta är absolut den viktigaste faktorn när det kommer till att hitta rätt bäddfåtölj. Vilken komfort ska möbeln ha? behöver du den för att koppla av, titta på tv, permanent säng eller som extra säng för gäster?

Vem vill inte sitta bra och dessutom sova bra om nätterna? Vill du sitta väldigt mjukt så är duntopp i plymåerna ett ypperligt alternativ. Medans kallskum är för dig som gillar lite mer fastare komfort.

När det kommer till själva sovkomforten så kan man ställa sig frågan om man ska använda bädden som permanent säng eller gästsäng. Ska du sova i den varje dag rekommenderar vi att välja en pocketresårmadrass eller en kallskummadrass med hög densitet för en extra skön sovkomfort. Ska bädden användas mest som gästsäng funkar bonellmadrass så länge madrassen är tillräckligt tjock. Tjockleken på madrassen behöver vara minst 12-13 cm. En tunnare madrass ger inte lika bra stöd för kroppen.

Platsbesparande

Vill du ha en möbel som ska ta så lite plats som möjligt? Då rekommenderar vi att välja en bäddfåtölj utan armstöd eller med väldigt tunna armstöd för att få ner yttermåttet.

Om du har mycket plats, men vill förvara dina sängkläder rekommenderar vi att välja en med breda armstöd som har förvaring inuti. Däremot ska man komma ihåg att breda armstöd tar upp mycket plats i rummet. Alternativet till förvaring i armstöden är att köpa en fotpall med förvaring.

Tygval 

Det finns en uppsjö av olika tyger att välja bland på respektive modell. Tygmaterial kan även påverka möbelns utseende i viss mån, vilket tyg passar i ditt hem? Det kan även vara bra att checka hur slitstarkt tyget är. Ska du använda möbeln ofta rekommenderar vi en hög slitstyrka så du kan använda din bäddfåtölj i många år framöver utan att tyget slits.

Avtagbart tyg

Vissa bäddfåtöljer har avtagbart tyg på hela klädseln, medans andra modeller har fast klädsel, vilket gör att du inte kan ta bort tyget och tvätta i maskin. Vi har även bäddfåtöljer där man kan ta av tyget på vissa delar, vanligtvis rygg- och sitt plymåerna. Oavsett vad du söker så har vi det mesta i vårt sortiment.

Om du ska använda din bäddfåtölj som en säng ofta så kan du kolla på produkterna som är till för varje natt bruk.

Läs mer

Bäddfåtöljer

Smiley bäddfåtölj

13,195kr

Bäddfåtöljer

Lukas bäddfåtölj

18,395kr

Bäddfåtöljer

Cubed 90cm med armstöd

14,195kr

Bäddfåtöljer

Cosial bäddfåtölj

16,295kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Cindy bäddfåtölj

19,995kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular Pro

29,495kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular plus

29,495kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular standard

29,495kr

Varje natt bädd

Felix bäddfåtölj

16,395kr

Bäddfåtöljer

Smarty 90cm

13,270kr

Bäddfåtöljer

Cap Ferret bäddfåtölj

25,750kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa med förvaring

Store 75cm

21,495kr

Bäddfåtöljer

Bidart bäddfåtölj

35,995kr

Bäddfåtöljer

Cubed 02 90cm

13,995kr

Varje natt bädd

Rooster Bäddfåtölj

11,595kr

Bäddpallar

Oplá 78

16,750kr

Varje natt bädd

Loui 75

13,750kr

Pohjanmaan

Chic bäddfåtölj

11,595kr

Bäddfåtöljer

Paris bäddfåtölj

14,895kr

Bäddfåtöljer

Epic bäddfåtölj

15,995kr
DESIGNA SJÄLV

Designa själv

Bedinside 75cm

20,395kr