bäddsofflagret 1969

Thomas Hadestrand år 1969.

Familjeföretag sedan 1969

Bäddsofflagret Olivedals är ett familjeföretag som gått i generationer sedan 1969. Thomas Hadestrand tog över möbelaffären Olivedals Stoppmöbler som startades av kusiner till Thomas mor som senare utvandrade till Kalifornien. Thomas själv hade vuxit upp med möbler och arbetat i möbelbranschen sedan han var 20 år.

Butiken låg då på på Nordenskiöldsgatan i Göteborg med namnet Olivedals. Bäddsofflagret Olivedals växte snabbt ur lokalen och flyttade då till större lokaler ett stenkast från Nordenskiöldsgatan.

1974

Året var 1974 och man hade växt ur den tidigare lokalen på Nordenskiöldsgatan i Göteborg. Bäddsofflagret öppnade nu en ny butik på Övre Husargatan, Göteborg.

Thomas hade ett brinnande intresse för fotboll och blev även god vän med Torbjörn Nilsson som handlade möbler på Bäddsofflagret. Thomas bestämde sig för att sponsra IFK Göteborg och samarbetet varade i många år.

Bäddsofflagret fortsatte att växa och år 1979 togs beslutet att byta lokal än en gång.

bäddsofflagret 1974

Thomas Hadestrand (v) och Torbjörn Nilsson (h) anfallare i IFK Göteborg.

bäddsofflagret 1979

Bäddsofflagret på Tegnérgatan år 1979.

1979

Bäddsofflagret växte snabbt och år 1979 hade man växt ur lokalen på Övre Husargatan och Thomas tog beslutet att bygga ett stort möbelhus på 6000 kvm i Västra Frölunda utanför Göteborg.

Folk från hela Sverige tog sig till Bäddsofflagret för att handla möbler och huvuddelen av alla möbler som såldes var bäddsoffor. Så Thomas och hans son Mikael Hadestrand beslutade sig att öppna en till butik i Stockholm på Tegnérgatan med namnet Bäddsofflagret år 1993.

Bäddsofflagret hade då sitt centrallager i Bromma, vilket gjorde att man tog beslutet att flytta butiken till Ulvsundavägen i Bromma år 2001 för att underlätta jobbet.
Där finns vi än idag och Mikael är fortfarande kvar och styr skutan.

Bäddsofflagret idag

Vi kan idag titulera oss som Sveriges största bäddsoffsexpert.
Det du inte hittar hos oss finns inte på marknaden. Vi har över 130 bäddsoffor i vår butik i Bromma och där hittar ni även vår kunniga personal som är specialicerade på denna typ av möbel och kan hjälpa dig som kund till ett förstklassigt köp.

Vi har bäddsoffor som passar alla och för dig som ska sova i soffan varje natt så har vi en utvald kategori som heter ”varje natt bädd”. I dessa soffor garanterar vi en riktigt bra sovkomfort och detta är även vår huvudinriktning.
Det skall vara lika skönt att sova i en bäddsoffa som i en säng!

Vi jobbar endast med välkända och rutinerade Svenska, Norska och Finska leverantörer för att hålla den höga kvalitéten som vi utlovar våra kunder.

Service är en hög prioritet hos oss på Bäddsofflagret och vi guidar dig mer än gärna till ett lyckat köp på hemsidan eller i butik. Samma personal som jobbar i butiken i Stockholm sitter även med vår mail och onlinechatt på hemsidan där du snabbt kan få expert hjälp eller snabba svar på dina frågor.

Vårt motto är service och kunskap, ett koncept som alltid fungerat.

– Mikael Hadestrand / VD

bäddsofflagret bromma

Bäddsofflagret på Ulvsundavägen 174, Bromma.

Video från butiken i Bromma

Hitta hit

För att ta sig till oss kommunalt:
Från Alvik alt.1: Tag buss 110 alternativt 112 och stig av vid Ulvsundavägen/Smältvägen, gångavstånd till butik cirka 50 meter.
Från Alvik alt.2: Tvärbanan mot Solna station och stig av vid Karlsbodavägen, gångavstånd ca 500 meter.
Från Sundbyberg: Tag buss 152 mot Bromma flygplats och stig av vid Ulvsundavägen, gångavstånd till butik cirka 300 meter.

Webbplatsen drivs av en webbyrå i Stockholm för att alltid hålla sortiment och information uppdaterat.

Öppettider

Fysisk butik:
Tis-fre 11-18
Lördagar 11-15
Sön-mån Stängt!
Klicka här för att se ändrade öppettider..

Webbutik:
Öppet alla dagar dygnet runt

Företaget

Bäddsofflagret
Mjf Trading AB
Orgnr:556777-3592
Granlidsvägen 6
436 50 Hovås

Vår adress butik:
Ulvsundavägen 174, 168 67 Bromma
info@baddsofflagret.se