Visar alla 3 resultat

Ramsängar

Vi har ett noga utvalt sortiment av ramsängar som både är högkvalitativa och prisvärda. Denna typ av säng är det billigare än kontinental, så vill du ha en enkel men bra säng så är en ramsäng ett utmärkt val. Men vad är egentligen en ramsäng och varför bör du överväga den för din nästa sänginvestering?

Vad är en ramsäng?

En ramsäng är en säng med en robust och hållbar träram som utgör basen för madrassen. Denna design ger en stabil grund och är känt för sin långa livslängd. Kärnan kan vara gjord av latex, skum eller fjädrar som alla är gjorda med med olika fastheter. Ramsängar är kända för att erbjuda exceptionell komfort och stöd, vilket gör dem till ett populärt val för dem som söker en hållbar och bekväm nattsömn. Väljer du till en toppmadrass över madrassen blir det ännu skönare och följsammare för kroppen.

Varför ska jag välja en ramsäng?

Ramsängar erbjuder flera fördelar. Den stabila konstruktionen säkerställer att sängen behåller sin form och stödjande egenskaper över tid. Dessutom är de kända för att minska rörelseöverföring, vilket innebär att du njuta av en ostörd nattssömn, framförallt om ni är två personer som sover samtidigt.

Hur inreder jag bäst med en ramsäng?

När det gäller att inreda med en ramsäng är möjligheterna oändliga. Vi har olika ben att välja bland för att hitta rätt till de tyget du väljer, så du kan anpassa din säng till din personliga stil och inredning i sovrummet. En ramsäng ger dig också möjligheten att välja en toppmadrass för extra komfort samt en sänggavel för de estetiska utseendet.

Vad består kärnan i ramsängar av?

Ramsängar utmärks av sin robusta kärna, vilket ger en stadig och pålitlig grund för din sömn. Om du är osäker och vill vara på den säkra sidan går det alltid att kontakta oss på mail eller vår onlinechatt för rådfrågning. Våra kunniga medarbetare finns tillgängliga för att hjälpa till och svara på frågor.

Välj bland olika storlekar

Vi förstår att alla har olika behov när det gäller sängstorlek. Därför erbjuder vi ramsängar i olika storlekar, från smala till bredare sängar. Så Oavsett om du har ett litet sovrum eller vill skapa en lyxig sovupplevelse, har vi en storlek som borde passa dig.

Hos oss på Bäddsofflagret strävar vi efter att erbjuda våra kunder en bra, komfortabel och hållbar säng. Våra ramsängar kombinerar en riktigt god kvalitet med överkomliga priser och möjligheten att anpassa din säng efter din unika smak. Investera i en ramsäng för en natt av oslagbar komfort och stöd!

Ramsäng 120

Spinell Ramsäng

Från: 6,000kr

Ramsäng 120

Topas Ramsäng

Från: 4,100kr
-15%
Från: 6,950kr Från: 5,908kr