Visar alla 5 resultat

Kontinentalsäng för god komfort

För den som söker efter den perfekta sömnlösningen är en kontinentalsäng det självklara valet. Med en kombination av komfort, stil och funktion är kontinentalsängar ett populärt val för den moderna sovrumsupplevelsen. Vi människor spenderar ca 8 timmar av dagen till att sova därför blir de extra viktigt att välja en säng som gör att natten blir bekväm. Detta gör att din vakna tid blir mer effektiv och du kan koncentrera dig bättre under dagen.

Vad är en kontinentalsäng?

En kontinentalsäng är enkelt beskrivit en sängtyp som består av 3st olika lager för optimal komfort. Den typiska uppbyggnaden inkluderar en madrass, en bäddmadrass samt en resårbotten. Det är också vanligare att kontinentalsängar är något högre än andra sängtyper. Denna unika design ger inte bara en behaglig sömnupplevelse utan lägger även till en touch av lyx till ditt sovrum. Ska du sova i en säng varje dag rekommenderar vi generellt en kontinentalsäng före andra typer, men detta är individuellt.

Varför ska jag välja en kontinentalsäng?

Att välja en kontinentalsäng är att investera i din sömn och välbefinnande. Den överlägsna komforten, den stilrena designen och den ökade höjden gör kontinentalsängar till det ultimata valet för den som vill skapa en fristad för vila och återhämtning. Vi har valt att ha olika varianter av uppbyggnad för att de ska passa både tycke, smak och pris. Nedan kan du läsa om uppbyggnaden och de olika varianterna.

Vad är det för skillnad era olika kontinentalsängar?

Innehåller varierar i olika kontinentalsängar och därför gör priset de också. Desto fler zoner ju mer följsam fjädring blir det. När det kommer till pocket som är ett av de vanligare fjädringarna så är de fjädrar som är inkapslade i små tygpåsar. För absolut bästa komfort rekommenderar vi Diamant eller Rubin som är lite lyxigare och har ett 7-zoners pocketsystem på ena sidan för en god nattsömn. Medans Safir och Agat har ett 5-zoners pocketsystem, Vilket också är skönt, men snäppet under de två andra. Zirkon är en lite enklare modell. Har du frågor om någon av våra kontinentalsängar är de bara att kontakta oss på mail, telefon eller vår onlinechatt.

-15%

kontinentalsäng 120

Diamant kontinentalsäng

Från: 15,000kr Från: 12,750kr
-15%

kontinentalsäng 120

Rubin kontinentalsäng

Från: 13,720kr Från: 11,662kr
-15%

kontinentalsäng 120

Safir kontinentalsäng

Från: 10,720kr Från: 9,112kr
-15%

kontinentalsäng 120

Agat kontinentalsäng

Från: 9,100kr Från: 7,735kr
-15%

kontinentalsäng 120

Zirkon kontinentalsäng

Från: 7,500kr Från: 6,375kr