En kollektion av Dienne Salotti

Bygg din modulsoffa själv!

“Modulär program”, ett projekt som föddes ur behovet av att möblera varje vardagsrum. Den fullständiga anpassningen och friheten att komponera olika moduler efter ens smak är huvudsyftet. Tre typer av av modul bäddsoffor (Standard, Plus, Pro), fyra versioner av armstöd och fyra olika fötter är de användbara elementen som gör produkten unik.

Modular standard
Modular plus
Modular pro

Oändliga kombinationer

Systemet tillåter dig att bygga ihop din modulsoffa med olika element för att skräddarsys efter dina önskemål.

Bygg din soffa

Ett armstöd för varje rum.

Välj armstöd efter ditt utrymme eller din stil. Varje modulsoffa blir helt unik och anpassningsbar.

Bygg din soffa

Smidig mekanism

Modular byggs på en robust stålmekanism från Lampolet av högsta kvalité. Du bäddar soffan in- och ut på 2 sekunder med ett enkelt handgrepp. Alla kuddar sitter fast i mekaniken så du slipper stöka runt hemma.

Bygg din soffa

Sov gott

Modular kommer med en 17 cm tjock madrass för varje-natt. Du väljer själv vilken av de tre madrasserna som passar dig bäst. Samtliga är specialtillverkade för att kunna bäddas in och ut varje dag. De håller formen i många år framöver och anpassar sig efter individuellt efter din kroppsvikt.

Bygg din soffa

“Modular kollektionen som vi tagit fram tillsammans med Bäddsofflagret förändrar hela branschen.”

– Luca, Dienne salotti

Köp Modular

DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular standard

29,495kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular plus

29,495kr
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Modular Pro

29,495kr

Fråga oss om Modular


  Vanliga frågor (FAQ)

  Skillnaden är hårfin. Modulsoffan är byggd på samma stomme men har olika utseenden och komfort på rygg och sits

  Modular Standard och Plus är 87cm hög i ryggen. Modular Pro har en ställbar rygg, vilket betyder att du kan ha den ställd i två olika positioner. 82cm och 102cm.

  Modular är tillverkad specifikt för att användas varje natt. Det går utmärkt att byta ut din säng mot en av våra modulbäddsoffor.

  Ja, välj bäddstorlek 72cm så blir det en bäddfåtölj.

  I den vanliga kombinationen finns ingen förvaring. Du kan däremot låta lakanet sitta fast i madrassen utan att det skadar mekaniken. Annars kan du alltid välja diverse kombinationer med förvaring, exempelvis divan.

  Vi har alltid 3 års garanti på fabrikationsfel.

  Modular Plus har mjukast sittkomfort. Modular Pro har hårdast sittkomfort.

  Om du ska använda sängen varje natt rekommenderar vi Topper Memory som följer kroppens naturliga form och temperatur.

  Vi erbjuder leverans över hela Sverige för 600kr. Vi meddelar dig när din beställning är klar för leverans och då avtalar vi en dag och tid. Soffan ställs sedan av vid porten. I Göteborg och Stockholm erbjuder vi även frakt, montering och uppbärning för 1400kr.

  Leveranstiden är normalt 6-8 veckor. Vi kan aldrig garantera leverans ett visst datum men vid beställning får vi alltid en beräknad leveransvecka.

  Information om modul bäddsoffor

  Alla kanske inte vet vad en modul bäddsoffa är. Det är helt enkelt olika soffdelar som ger dig möjligheten att bygga din egen dröm bäddsoffa. Vi har moduler i olika färger, former och storlekar för att göra ditt hem extra lyxigt. Vem har inte drömt om att skapa sin egen bäddsoffa designad av sig själv?

  Varför ska jag välja en modul bäddsoffa istället för än traditionell bäddsoffa?
  Det är helt enkelt för att du ska kunna bygga ihop din bäddsoffa efter dina egna önskemål och behov. Möbler fyller en stor funktion i ens hem och kan till och med spegla ens personlighet.

  Det finns en rad olika modularsystem för att du ska kunna bygga ihop din egen bäddsoffa efter tycke och smak. Du kanske vill ha en 4-sits bäddsoffa med en schäslong eller kanske en helt vanlig 3-sits bäddsoffa med en extra skön madrass och smala armstöd? Detta är helt upp till dig. Genom att ha denna möjligheten är det bara fantasin som sätter stopp för dig. Du kanske har ett väldigt stort rum och behöver en stor och personlig bäddsoffa för att fylla rummet. Det går även att byta eller till och med bygga om sin bäddsoffa över tid.