Visar alla 8 resultat

Sängskåp av högsta kvalitet

Sängskåp, skåpsäng och murphy säng är ett samlingsnamn på den perfekta möbeln för dig som bor litet. Du kanske bor i en liten lägenhet eller helt enkelt inte har så mycket plats över i hemmet. Då är en hopfällbar säng perfekt. En väggsäng smälter enkelt in i övrig inredning och lämpar sig mycket bra i gästrum eller öppna ytor. Det är en kompakt möbel som tar väldigt liten plats. Ett smidigt litet skåp helt enkelt som du smidigt kan ställa mot väggen. Dekorera skåpsängen med lite böcker, blommor eller liknande. När du sedan får gäster är det bara att öppna skåpet och fälla ut väggsängen.

Det är enkelt att dra ut sängen och våra murphy beds är utrustade med tjocka madrasser som lämpar sig för permanent bruk. Därför kan du utan problem även använda detta sängskåp som en daglig hopfällbar säng. Dessutom är våra sängskåp väldigt kvalitativa och prisvärda. Vi garanterar dig att du inte hittar andra sängar i skåp på marknaden i samma kvalité i samma prisklass som hos oss. Därför erbjuder vi dig prisgaranti och ångerrätt i 14 dagar.

Varför just du skulle behöva ett bäddskåp

Det kan finnas många anledningar till att man väljer ett bäddskåp över en vanlig säng. Som nämnt ovan så är det väldigt praktiskt att ha en säng i ett skåp då man enkelt kan gömma undan sängen vid behov. Våra murphy sängar är stilrena och diskreta så vid första blicken skulle man säkert missta den för ett vanligt skåp. Om du ofta har gäster på besök så kan våra murphy sängar vara ett bra alternativ för dig. Om du studerar och bor i ett litet utrymme skulle ett sängskåp kunna passa dig perfekt, för att du skall kunna nyttja ytan i ditt rum bättre till andra saker som du tycker är viktigt.

Snyggt och praktiskt

Här kan du köpa säng i skåp med olika färger och material. Vi har exempelvis vita och svarta skåp med moderna skåpsdörrar, modeller som smälter in väldigt bra i inredningen. Vi har även skåp i tyg som fungerar på samma sätt. Bäddskåpen ni hittar hos oss tillverkas i Norge och Italien av duktiga tillverkare och fördelen med dessa skåpen är att de står på hjul och inte behöver monteras fast i väggen. Det är alltså väldigt smidigt att flytta på skåpen till andra ytor i hemmet när du behöver städa eller får besök. Våra största murphy beds har en 140cm bred dubbelsäng. Om du hellre vill ha en större säng kan du hitta många bra alternativ på bäddsoffor. Vi har nämligen både framåtbäddade soffor, divansoffor och längsbäddade soffor att välja på.

Läs mer

Sängskåp

Pagetto 140

23,695kr

Sängskåp

Pagetto 80

21,175kr
-15%
Vecka 44
13,950kr

Sängskåp

Bedinbox 90

14,990kr
-16%
Lagervara
18,950kr