Visar alla 8 resultat

Sängskåp

Sängskåp är den perfekta möbeln för dig som bor litet. Du som bor i en liten lägenhet eller helt enkelt inte har så mycket plats över i hemmet. Då är en ihopfällbar säng perfekt. Ett sängskåp smälter enkelt in i övrig inredning och lämpar sig mycket bra i gästrum eller öppna ytor. Det är en kompakt möbel som tar väldigt liten plats. Ett smidigt litet skåp helt enkelt som du också smidigt kan ställa mot väggen. Dekorera sängskåpet med lite böcker, blommor eller liknande. När du sedan får gäster är det bara att öppna skåpet och fälla ut väggsängen.

Det är enkelt att dra ut sängen och våra sängskåp är utrustade med tjocka madrasser som lämpar sig för permanent bruk. Därför kan du utan problem även använda detta sängskåp som en daglig hopfällbar säng. Dessutom är våra sängskåp väldigt kvalitativa och prisvärda. Vi garanterar dig att du inte hittar andra sängar i skåp på marknaden i samma kvalité och i samma prisklass som hos oss. Därför erbjuder vi dig prisgaranti och ångerrätt i 14 dagar.

Varför just du skulle behöva ett sängskåp

Det kan finnas många anledningar till att man väljer ett sängskåp över en vanlig säng. Som nämnt ovan så är det väldigt praktiskt att ha en säng och ett skåp i ett då man enkelt kan gömma undan sängen vid behov eller dylikt. Våra murphy sängar är stilrena och diskreta så vid första blicken skulle man säkert missta den för ett vanligt skåp. Om du ofta har gäster som är på besök så kan våra murphy sängar vara ett bra alternativ för dig. Om du studerar och bor i ett litet utrymme skulle ett sängskåp kunna passa just dig perfekt, för att du skall kunna nyttja ytan i ditt rum bättre till andra saker som du tycker är viktigt.

Vad är bra att tänka på vid köp av ett sängskåp?

För att hitta rätt sängskåp för ditt hem så behöver du fundera på b.la hur stor bredd du vill ha på madrassen. I vårt sortiment har vi flera stående sängskåp i olika storlekar som exempelvis, sängskåp 80, sängskåp 90 samt sängskåp 140. Val av Kvalitet på madrassen är också oerhört viktigt. Det finns bonellresårmadrass för en mer sällan användning eller pocketresår för en oftare användning och betydligt skönare komfort. Det finns även möjligheter att välja bland olika skummadrasser, detta gäller skåpet som är i tyg.

Så fungerar ett sängskåp

Du har säkert hört att man kan bygga en uppfällbar säng i ett skåp mot en vägg, Nackdelen med det är att sängskåpet är stationerad på samma plats hela tiden. Om du vill ha möjlighet att bygga eget sängskåp så har vi lösningen för dig. hur bra låter inte detta? Du kan flytta mekaniken när sängen inte används samt även gömma undan sängen när den inte är uppfälld på ett elegant sätt på baksidan.

När du sedan ska använda den ihopfällda sängen i skåpet så är de smidigt och går dessutom väldigt snabbt att få skåpet till en uppfällbar säng. Du fäller lätt ut sängen genom ett enkelt handgrepp eftersom mekaniken sitter fast i skåpet. När sängen väl är uppfälld så tar du dina sängkläder på hyllan ovanför skåpet och bäddar sängen. Sedan är det bara att lägga dig ner och få en skön nattsömn. Våra sängskåp är på de sättet väldigt flexibla framförallt om du har ett kompakt rum där du eller gästerna ska sova. Dessutom så är de väldigt lätt att montera ihop skåpet och monteringsanvisningar kommer såklart med också.

Snyggt och praktiskt

Här kan du köpa ett sängskåp olika färger och material. Vi har exempelvis vita skåp med moderna skåpsdörrar och som smälter in väldigt bra i inredningen. Men vi har även skåp i tyg som också fungerar på samma sätt. Bäddskåpen ni hittar hos oss tillverkas i Norge och Italien av duktiga tillverkare och fördelen med dessa skåpen är att de står på hjul och inte behöver monteras fast i väggen. Det är alltså väldigt smidigt att flytta på skåpen till andra ytor som i hemmet när du behöver städa eller får besök. Våra största murphy beds har en 140cm bred dubbelsäng och vår minsta är 80 cm. Men om du hellre vill ha en större säng kan du hitta många bra alternativ på bäddsoffor. Vi har nämligen både framåtbäddade soffor, divansoffor och längsbäddade soffor att välja på.

Läs mer

Sängskåp 140

Bygga eget sängskåp

Från: 7,995kr

Sängskåp 140

Pagetto 140

23,695kr
-24%
Lagervara
-15%

Sängskåp

Bedinbox 90

15,296kr
-15%

Sängskåp 140

Bedinbox 140

19,461kr
-24%
Lagervara
19,995kr