Visar alla 15 resultat

Sängskåp som är platsbesparande

Sängskåp är en perfekt och smidig lösning för dig som bor litet eller helt enkelt inte har så mycket plats över i hemmet. Ett sovskåp smälter enkelt in i övrig inredning och lämpar sig mycket bra i gästrum eller öppna ytor. Det är en kompakt möbel som går på hjul och tar väldigt liten plats. Ett smidigt skåp helt enkelt som du också smidigt kan ställa mot väggen utan att montera fast de. Dekorera skåpet med lite böcker, blommor eller liknande. När du sedan får gäster är det bara att vrida runt skåpet och fälla ut sängen.

Sängskåp med tjock madrass

Det är enkelt att dra ut sängen ur skåpet och sängskåpen är alla utrustade med en tjock madrass som lämpar sig för permanent bruk. Därför kan du utan problem även använda dessa som en daglig säng. Vi garanterar dig att du inte hittar andra skåpsängar på marknaden i samma kvalité. Därför erbjuder vi dig prisgaranti och ångerrätt av ditt köp i 14 dagar.

Olika varianter av madrasser

Om du ofta har gäster som är på besök så kan denna sovmöjlighet vara ett ypperligt alternativ för dig. Det passar också bra för dig som studerar och bor i ett litet utrymme. För att hitta rätt madrass och som passar i hemmet så behöver du fundera på hur stor bredd du vill ha på madrassen. Val av Kvalitet på madrassen är också oerhört viktigt. Det finns bonellresårmadrass för en mer sällan användning eller pocketresår för en oftare användning och skönare komfort. Det finns även möjligheter att välja bland sköna skummadrasser.

Förvaring finns i sängskåpet

Du fäller lätt ut sängen genom ett enkelt handgrepp eftersom mekaniken sitter fast i skåpet. När sängen väl är uppfälld så tar du dina sängkläder på hyllan ovanför skåpet och bäddar sängen. Sedan är det bara att lägga dig ner och få en skön nattsömn. Våra sovskåp är på de sättet väldigt flexibla framförallt om du har ett kompakt rum där du eller gästerna ska sova. Dessutom så är de väldigt lätt att montera ihop skåpet och monteringsanvisningar kommer såklart med också.

Sängskåp på hjul

Här kan du köpa ett sängskåp på hjul i olika färger och material. Vi har exempelvis vita skåpsängar med moderna skåpdörrar som smälter in väldigt bra i inredningen. Men vi har även skåpsängar i tyg och ek som också fungerar på samma sätt. Bäddskåpen ni hittar hos oss tillverkas i Norge och Italien av duktiga tillverkare och fördelen med dessa skåpen är att de står på hjul och inte behöver monteras fast i väggen. Det är alltså väldigt smidigt att flytta på skåpen till andra ytor som i hemmet när du behöver städa eller får besök.

Olika storlekar av skåpsängar

Vi har många olika varianter och storlekar av skåpsängar i vårt sortiment. De som alla har gemensamt är att man kan ligga i dom frekvent samt att alla går på hjul vilket gör dom väldigt praktiska.

Enkelsäng

Om du har begränsat med utrymme i hemmet men ändå vill sova bra har vi sovskåp 80×200 i tyg. Här har du möjlighet att välja både madrass och färg på tyget. Vill du inte ha ett skåp i tyg utan i vit lasyr rekommenderar vi att du kollar sängskåp 90×200.

Sängskåp dubbelsäng

Ska sängen användas av 2 personer och samtidigt inte ta upp så stor yta rekommenderar vi sängskåp 140×200. eller våra tablebed som har en bredd på 152cm och en längd på 213cm. Om du vill ha ännu större säng kan du hitta många bra alternativ på bäddsoffor.

Läs mer

Sängskåp

Tablebed white

33,595kr

Sängskåp

Tablebed oak

39,995kr

Sängskåp

Tablebed black

33,595kr
Från: 26,695kr

Sängskåp 140x200

Bygga eget sängskåp

Från: 11,995kr

Sängskåp 140x200

Everynight (välj storlek)

Från: 22,995kr

Sängskåp 140x200

Pagetto 140

24,695kr

Sängskåp

Pagetto 80

22,175kr
-21%
Leverans: Vecka 23
16,995kr

Sängskåp

Bedinbox 90

19,560kr

Sängskåp 140x200

Bedinbox 140

24,640kr
-15%
Leverans: Vecka 23

Sängskåp 140x200

Bedinbox 140 Pocketresår

22,995kr