Visar alla 15 resultat

Bäddfåtöljer du kan sova i varje natt

Har du någon gång hört att sovkomforten i bäddsoffor och bäddfåtöljer inte är bra, eller att de inte går att sova i dem mer än en natt? De som påstår detta har inte sett våra varje natt bäddfåtöljer. Dessa fåtöljer byggs på kraftiga och stadiga konstruktioner som går igenom kvalitetskontroller för att garantera en långvarig kvalitet.

Men det som gör det möjligt att sova i dessa fåtöljer är att varje bäddfåtölj utrustas med en kraftig madrass av riktiga resårer eller kallskum. Dessa madrasser är av bättre komfort än många sängar och tillverkas för att kunna bäddas in och ut varje natt så att du ska kunna använda fåtöljen som en riktig säng. Dessa lämpar sig bra om du bor litet och inte har plats för både säng och fåtölj, med en varje natt bäddfåtölj får du det bästa av två världar. Självklart passar de även bra i vardagsrummet eller gästrummet om du vill ge dina gäster en god nattsömn.

Att välja rätt fåtölj

Alla fåtöljer har olika funktioner och komforter så vi ska hjälpa dig att välja rätt. Om du söker en liten bäddfåtölj med skön sittkomfort och en relativ hård sovkomfort av kallskum så rekommenderar vi dig att kolla på Chic. Tar du ofta små vilostunder och behöver en enkel och modern fåtölj med en medelhård sovkomfort av pocketresårer så rekommenderar vi Splitback frej. Då behöver du inte plocka bort några kuddar vid utbäddning du kan använda ryggstödet i sittläge, viloläge och som säng. Vi har även Bedinside 75 som är en produkt för dig som vill designa fåtöljen själv efter eget behov. Du väljer själv bland massor av tyger, vilket armstöd som passar dig mått- och utseendemässigt, vilken hårdhet på madrass som du önskar och färg på ben. Så att du kan anpassa fåtöljen efter dina önskade mått och krav. Sängen är väldigt enkel att bädda ut på några sekunder och alla kuddar sitter fast i fåtöljen, så du behöver inte plocka bort något när du gör fåtöljen till säng. Detta är en ren kvalitetsprodukt av norska Hovden möbler.

Läs mer

Bäddfåtöljer

Lukas bäddfåtölj

18,395kr
-12%

Bäddfåtöljer

Compact bäddfåtölj

14,076kr
-12%

Bäddfåtöljer

Cosial bäddfåtölj

13,548kr
-12%
DESIGNA SJÄLV

Bäddfåtöljer

Cindy bäddfåtölj

17,596kr

Varje natt bädd

Felix bäddfåtölj

16,395kr
-12%

Bäddfåtöljer

Smarty 90cm

11,260kr
-12%
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa med förvaring

Store 75cm

18,916kr

Bäddfåtöljer

Bidart bäddfåtölj

35,995kr
-12%

Bäddfåtöljer

Cubed 02 90cm

9,940kr
-12%

Varje natt bädd

Rooster Bäddfåtölj

9,323kr

Varje natt bädd

Oplá 78

15,750kr

Varje natt bädd

Loui 75

12,750kr
-12%
10,204kr
-12%
DESIGNA SJÄLV

Designa själv

Bedinside 75cm

18,916kr