Visar alla 16 resultat

Bäddfåtöljer du kan sova i varje natt

Har du någon gång hört att sovkomforten i bäddsoffor och bäddfåtöljer inte är bra, eller att de inte går att sova i dem mer än en natt? De som påstår detta har inte sett våra varje natt bäddfåtöljer. Dessa fåtöljer byggs på kraftiga och stadiga konstruktioner som går igenom kvalitetskontroller för att garantera en långvarig kvalitet.

Men det som gör det möjligt att sova i dessa fåtöljer är att varje bäddfåtölj utrustas med en kraftig madrass av riktiga resårer eller kallskum. Dessa madrasser är av bättre komfort än många sängar och tillverkas för att kunna bäddas in och ut varje natt så att du ska kunna använda fåtöljen som en riktig säng. Dessa lämpar sig bra om du bor litet och inte har plats för både säng och fåtölj, med en varje natt bäddfåtölj får du det bästa av två världar. Självklart passar de även bra i vardagsrummet eller gästrummet om du vill ge dina gäster en god nattsömn.

Att välja rätt fåtölj

Alla fåtöljer har olika funktioner och komforter så vi ska hjälpa dig att välja rätt. Om du söker en liten bäddfåtölj med skön sittkomfort och en relativ hård sovkomfort av kallskum så rekommenderar vi dig att kolla på Chic. Tar du ofta små vilostunder och behöver en enkel och modern fåtölj med en medelhård sovkomfort av pocketresårer så rekommenderar vi Splitback frej. Då behöver du inte plocka bort några kuddar vid utbäddning du kan använda ryggstödet i sittläge, viloläge och som säng. Vi har även Bedinside 75 som är en produkt för dig som vill designa fåtöljen själv efter eget behov. Du väljer själv bland massor av tyger, vilket armstöd som passar dig mått- och utseendemässigt, vilken hårdhet på madrass som du önskar och färg på ben. Så att du kan anpassa fåtöljen efter dina önskade mått och krav. Sängen är väldigt enkel att bädda ut på några sekunder och alla kuddar sitter fast i fåtöljen, så du behöver inte plocka bort något när du gör fåtöljen till säng. Detta är en ren kvalitetsprodukt av norska Hovden möbler.

Läs mer

-10%

Bäddfåtöljer

Compact fåtölj

14,485kr
-10%

Bäddfåtöljer

Cosial 80 bäddfåtölj

13,225kr
DESIGNA SJÄLV
-10%

Bäddfåtöljer

Smarty 90cm

11,515kr
-10%

Varje natt bädd

Ramone 90

9,015kr
-10%
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa med förvaring

Store 75cm

19,345kr
-10%

Fåtöljer

Cubed 02 90cm

9,594kr
-15%

Varje natt bädd

Ramona 11 Bäddfåtölj

8,680kr
-10%

Varje natt bädd

Ghia

9,895kr

Varje natt bädd

Oplá 78

15,750kr

Varje natt bädd

Loui 75

12,750kr
-10%
DESIGNA SJÄLV

Designa själv

Bedinside 75cm

19,345kr