Visar alla 1 resultat

ihreborn

Svenskt hantverk av Jonas Ihreborn

Ihreborn är ett svenskt möbelvarumärke. Eftersom de är ett familjeföretag är Ihreborns värderingar och personliga engagemang en viktig del i företaget. Deras möbler är pragmatiska, tidlösa och långvariga för en hållbar framtid.

Fabriken

Alla möbler är handgjorda på egen fabrik i Småland, nära deras lokala underleverantörer. De kan därför styra hela processen och hålla arbetarna glada. Deras tanke är att bidra till hållbar utveckling med miljömedvetenhet och rättvisa förhållanden.

Läs mer

Från: 21,740kr

Cloud Light från Svenska Ihreborn är en riktig kvalitétssoffa med 5 års garanti.Cloud Light är ett Svenskt hantverk när det är som bäst och bädden med sin 12cm tjocka ergonomiska kallskumsmadrass passar perfekt att använda som en säng dagligen eller bara som en snygg soffa att ha i vardagsrummet. Med sina 12cm höga ben gör det enkelt att dammsuga under soffan och det är omöjligt att se att det är en bäddsoffa med en riktig säng i. Det ingår även Lift-up vilket innebär att man enkelt drar i ett handtag så reser sig soffan upp på hjul och man kan enkelt rulla iväg soffan. Sittkomforten är medelmjuk och passar dom flesta.Välj storlek!