Grön bäddsoffa i vardagsrummet? Våga inreda ditt hem mer personligt. En grön bäddsoffa i rummet med matchande gardiner eller växter kan bli hur snyggt som helst. En grön soffa kan verkligen få rummet till nya högre höjder. Grön är även en färg som blir väldigt fint tillsammans med ett rum med träinslag eller liknande. Likadant kan en grön bäddsoffa med träben vara enormt snyggt och matchande.

Varför välja en grön bäddsoffa?

Varför inte? Grönt är skönt brukar man säga, detta stämmer till hundraprocent när det kommer till bäddsoffor. Grön är också en färg som ligger nära naturen. Det är en färg som ofta förknippas med ett inre och yttre lugn som även kan smitta med sig i våran stressade tillvaro. Vi har en rad olika gröna nyanser i vårt sortiment, allt ifrån mossgrön till limegrön. Men även från mintgröna till smaragdgröna. I de flesta hem stöter du på en soffa av traditionella färger som exempelvis svart, beige eller någon nyans av grå. Det kan vara väldigt snyggt men det är inte lika unikt eller häpnadsväckande som en limegrön soffa kan vara. Färger överlag är något som växer och blir mer populärt när de kommer till möbler eftersom de kan ge rummet ett enormt lyft och som även kommer att imponera på dina gäster.

Se ett urval nedan

Bäddsoffa 120x200 cm

Club (välj storlek)

Från: 29,995kr

Varje natt bädd

Space (välj storlek)

Från: 29,995kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Felix (välj storlek)

Från: 16,395kr

Varje natt bädd

Top level 145cm

20,995kr

Bäddsoffa med förvaring

Matera

19,995kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Nora 140 bädd

18,395kr
-10%

Bäddsoffa med förvaring

Gun

22,315kr

Stort utbud av gröna färger och tyger

Vi har ett brett utbud av bäddsoffor i en mängd olika färger, storlekar och modeller. Vi har även olika tyger som kan vara alltifrån linne till sammetstyger. På denna sida har vi några bilder på gröna bäddsoffor för att du enkelt kan se hur de skulle kunna föreställa dig hur de skulle se ut i hemmet. På majoriteten av våra modeller kan man välja olika nyanser och varianter av den grön färgen.

Praktiskt

En bäddsoffa jobbar alltid dubbelt, vad menas med detta?. Jo man vill kunna sitta riktigt skönt dagtid samt ha en mysig sovplats nattid. Men förutom detta så ska de vara enkelt att bädda ut så du slipper ta av sittdynor och ryggkuddar. En tjock madrass är även att föredra om du ska sova i den dagligen eller om du har gäster på besök under en längre tid. Förvaringsmöjligheter för sängkläder kan också ha en stor betydelse om du ska sova i bäddsoffan dagligen. En sak att tänka på när man har barn är att välja en bäddsoffa med slitstarkt tyg som har avtagbar och tvättbar klädsel för att hålla möbeln i ett fint skick i många år framöver.