Gul bäddsoffa i vardagsrummet? Våga inreda ditt hem mer personligt. Köp en gul bäddsoffa som du verkligen gillar istället för en ”tråkig” och intetsägande färg bara för att den sägs vara tidlös. Bäddsoffan är en möbel som vi bedömer utifrån många olika aspekter. Dels utifrån hur komfortabel den är att sitta i och om den är bekväm att sova i. Men även hur funktionell den är. Är bäddsoffan enkel att bädda in och ut? Finns förvaringsmöjligheter för sängkläder i soffan? Men framförallt är det viktigt för många hur soffan ser ut. Att bäddsoffan har en snygg design och färg. Men det är ju faktiskt inte så konstigt att utseendet på soffan är viktigt för oss eftersom den är en så stor del av inredningen.

Varför välja en gul bäddsoffa?

Varför inte? Gul är en färg som utstrålar energi och glädje. Dessutom så går det att hitta olika nyanser av gula bäddsoffor. Allt från mörk senapsgul nyans som ger ett lyxigt intryck till en ljusgul bohemisk nyans. I de flesta hem stöter du på en soffa som är svart, beige, vit eller någon nyans av grå. Det kan vara väldigt snyggt men det är varken speciellt unikt eller personligt. Att köpa en ny soffa innebär ofta en större kostnad. Vi räknar dessutom med att behålla soffan i många år framöver. När den insikten når oss så är det lätt att vi blir lite ”fega”. Vi kanske väljer det säkra före det osäkra och kör på en standard färg. Eftersom vi är rädda att tröttna på tillexempel den gula bäddsoffan. Men med handen på hjärtat, varför skulle du tröttna på en bäddsoffa i din favorit färg tidigare än en svart eller grå färg?

Se ett urval nedan

Från: 21,795kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Fellini (välj storlek)

Från: 41,995kr

Varje natt bädd

Lisbona (välj storlek)

Från: 23,580kr
Från: 38,310kr

Stort utbud av gula färger och tyger

Ovan är endast ett urval av produkter där du kan få gult tyg. Notera att alla våra produkter tillverkas på beställning och därav kan du välja en grå färg på alla våra 350+ st produkter. Hitta din favorit, klicka in på produkten och välj en grå färg så tillverkas den till dig.

Praktiskt

Genom att bädda ut soffan så har du förvandlat den till en säng. Och skapat ett ”gästrum” i vardagsrummet med plats för dina gäster att sova på. De flesta bäddsoffor är utformade medhög kvalitet och komfort i både sitt-och säng läge. Vilket gör att du som bor trångt kan använda en bäddsoffa som både soffa på dagen och säng på natten.Dessutom är en bäddsoffa ofta lika snyggt designad som en vanlig soffa.