Klassiska bäddsoffor

En klassisk bäddsoffa är en soffa som du kan fälla ut till en säng. Det är en diskret möbel som smälter in väl i ett vardagsrum eller ett sovrum. De är praktiska möbler då de kan fylla ett flertal funktioner, i detta fall så är det i form utav att det är både en soffa och en säng. De kommer i olika tyger och färger för att du ska hitta rätt soffa för ditt hem. Om du bor i en liten bostad eller om du ofta har gäster som övernattar så kan denna produkt vara perfekt för dig.

En klassisk bäddsoffa ser ut som en helt vanlig soffa, den är väldigt diskret och smälter enkelt in i ett vardagsrum. Den är bekväm både som soffa och som säng, vilket gör det möjligt att använda den som din vanliga säng om du skulle vilja det. Våra klassiska bäddsoffor finns i flera storlekar för att du skall hitta en säng som passar dig och din längd. Den kommer även i olika färger så att du ska hitta den färgen som passar dig bäst och det rummet som den skall placeras i.

Klassiska bäddsoffor med olika funktioner

Oavsett hur ditt boende ser ut eller om du har gäster över så kan det vara bra att ha en klassisk bäddsoffa. Det är viktigt med en god natts sömn och då kan det vara bra att ha en extrasäng tillgänglig. De är enkla att bädda precis som en vanlig säng vilket gör det enkelt att fälla ut den och bädda den på kort tid. Om du upplever att du skulle vilja ha mer utrymme i din bostad eller ha en extrasäng som inte står framme hela tiden så skulle en klassisk bäddsoffa passa dig.

Vi har ett stort sortiment av klassiska soffor av hög kvalitet. En stor del av utbudet kommer med mjuk komfort med dold säng för att dölja känslan av just en bäddsoffa. Vi har specialiserade på varje-natt soffor, vilket betyder att alla soffor du finner i vårt stora sortiment kan ersätta en vanlig säng.

Vi har två varianter av klassiska bäddsoffor, framåtbäddade och längsbäddade. De framåtbäddade sofforna bäddas framåt till en dubbelsäng. Medans de längsbäddade sofforna bäddas längsgående. När de bäddas längsgående ingår det alltid en underbädd, vilket gör att du får två separata enkelsängar á 80cm breda.

Alla framåtbäddade soffor Alla längsbäddade soffor