Röd bäddsoffa i ditt hem? Absolut, våga inred ditt hem så personligt som möjligt. En bäddsoffa tar mycket plats i hemmet och därför blir de otroligt snyggt med den kraftfulla röda färgen. Röd är dessutom väldigt snyggt och ger ditt hem ett tjusigt utseende. Har du dessutom mycket gråa färger i rummet kan en röda bäddsoffa passar ypperligt. Likadant kan en svart färg komplettera den röda färgen väldigt bra.

Varför välja en röd bäddsoffa?

Varför inte? röd är en färg som utstrålar och symboliserar kärlek, kraft och energi. Det är inte alltid en röd färg passar in i ett rum, men när den röda färgen passar in blir rummet väldigt starkt och hela boendet kommer lyftas till en helt ny nivå. Dessutom så går det att hitta olika nyanser av rött. Allt från rosaröd till marinröd. I de flesta hem stöter du på en soffa som är svart, beige eller grå. Det kan vara snyggt men det är varken speciellt häpnadsväckande eller personligt i många fall. En stark färg med många fina betydelser i allmänhet och som dessutom passar ypperligt i hemmet är svårt att jämföra sig med.

Se ett urval nedan

Från: 21,795kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Nora 120 bädd

16,695kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Supreme

32,395kr

Stort utbud av röda färger och tyger

Ovan är endast ett urval av produkter där du kan få en röd bäddsoffa. Notera att alla våra produkter tillverkas på beställning och därav kan du välja vilken färg som helst på våra modeller. Hitta färgen efter smak och tycke, hitta rätt bäddsoffa bland alla våra möbler och välj en färg så tillverkas den till dig.

Praktiskt

En bäddsoffa jobbar alltid dubbelt och därför är de en rad olika aspekter att ha i åtanke när du väljer din bäddsoffa. Bäddsoffan behöver ha en skön sittkomfort- och sovkomfort. Du behöver också fundera på om de är viktigt med förvaringsmöjligheter för sängkläder. De flesta modellerna har en divan med förvaring och vissa bäddsoffor har extra breda armstöd med förvaring. Bor du trångt behöver du även tänka på soffans yttermått, men även sängdelens mått.