Skönaste bäddsoffan

Är du ute efter den skönaste bäddsoffan där du både kan sitta bekvämt och sova gudomligt i har du kommit helt rätt. Att välja den skönaste bäddsoffan kommer lyfta din tillvaro och din kropp kommer tacka dig för evigt. Vill du ha den i särklass skönaste soffan i vårt sortiment så rekommenderar vi Diablo. Bäddsoffan är ett Italienskt hantverk med snygga detaljer, så att dina gäster kommer tappa hakan. Sittkomforten är av polyuretanskum och ryggkudarna av polyuretankärna för skönaste sittkomforten. När det kommer till sovkomforten finns de olika madrasser och den skönaste madrassen är utan tvekan vår extremt sköna Nordic memory madrass. Denna bäddsoffan är till för dig som ska använda sängen varje dag. Men även för gäster som kommer på besök och vill ha de lyxigaste.

Så hittar du en skön bäddsoffa

Att välja en skön bäddsoffa är oerhört viktigt då detta bidrar till en extravagans i vardagen. Om du ska välja en annan skön bäddsoffa förutom Diablo så rekommenderar vi självklart modularsystemet från Dienne Salotti. Denna sköna bäddsoffan har en hela 17 cm tjock madrass, vilket är betydligt tjockare än de flesta bäddsofforna på marknaden. Det finns även 3 stycken olika madrasser att välja emellan för ytterligare en bekvämare komfort. Väljer du en 17 cm topper memory madrass så kan vi lova att du kommer sova riktigt skönt.

Stort utbud av sköna bäddsoffor

Förutom våra två favorit bäddsoffor som vi har nämnt har vi oändligt med mångfaldigt med sköna bäddsoffor att välja emellan. Att både sitta bra och sova skönt i en bäddsoffa är betydelsefullt eftersom man vill använda sin bäddsoffa i ett antal år framgent. Oavsett om det är du som ska sova i den varje natt eller om du har gäster på besök under en längre tid.

Längdsbäddad eller framåtbäddad för skönaste komforten?

När de gäller sittkomforten kan du hitta oerhört sköna längdsbäddade soffor, där även sovkomforten är mer än tillräcklig. Men ska du sova varje dag i bäddsoffan så är de framförallt enkelheten som gör att framåtbäddade soffor är ett första val. Du kan bädda ut den genom ett enkelt handgrepp medan både sitt och ryggdynor sitter kvar i mekaniken.