Vem vill inte ha en snygg bäddsoffa?

Ofta vill man ha en bäddsoffor som inte ”ser ut som en bäddsoffa”. Det kan vara en utav de vanligaste begären vi får av våra kunder. Därför har vi valt att bredda vårt sortiment av snygga bäddsoffor som fungerar perfekt både som soffa och som säng. De funkar även perfekt för dig som inte vill ha en säng framme hela tiden i din bostad. Och om du har gäster över så ser du till att de får möjligheten att sova gott i våra snygga bäddsoffor.

Var ska du placera soffan?

Det spelar ingen roll om du har gäster över ofta eller inte. Våra soffor ger dig möjligheten att ta emot gäster oavsett vad. Vi har diskreta bäddsoffor smälter in som vanliga soffor. Men vi har också mycket unika bäddsoffor både till utseende och funktion. Allt för att ditt rum skall hållas stilrent och för att du skall kunna använda din boendeyta till annat. Så om du bor i en liten bostad så ger denna möbel dig mer utrymme.

Bekväma bäddsoffor

När du hittat en snygg soffa så vill du självklart även att den ska vara bekväm. Först och främst borde du se över om den ska användas främst som soffa eller säng. Om du vill ha en bekväm tv-soffa så kan det vara bra att kolla på våra bäddsoffor med dunplymåer. Däremot om du ska använda den mer som säng så är det viktigare att kolla närmre på själva innehållet i madrassen och bäddmekaniken. Om du vill ha en riktigt bekväm bäddsoffa som du ska sova i varje natt så rekommenderar vi dig att kolla på madrasser som är minst 14 cm tjocka med innehåll av kallskum eller pocketresår. Om du behöver hjälp att hitta rätt modell för dig så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Våra tips på snygga framåtbäddade soffor (dubbelsängar)

Varje natt bädd

Diablo lyx generation II

Från: 48,500kr

Italienska bäddsoffor

Arch (välj storlek)

Från: 27,195kr

Framåtbäddade soffor

Cap Ferret (välj storlek)

29,495kr

Italienska bäddsoffor

Valentina (välj storlek)

Från: 25,260kr

Italienska bäddsoffor

Space (välj storlek)

Från: 29,995kr

Italienska bäddsoffor

Lisbona (välj storlek)

Från: 22,580kr

Framåtbäddade soffor

Revival (välj storlek)

Från: 23,940kr
-10%

Liten bäddsoffa

Cubed 140 wood 02

14,485kr
-10%

Liten bäddsoffa

Ramone 140

12,020kr

Våra tips på snygga längsbäddade soffor (separata enkelsängar)

-10%

Varje natt bädd

Cassius D.E.L

20,950kr
-10%

Bäddsoffa med förvaring

Chic

15,295kr
-10%

Varje natt bädd

Recast plus dark styletto

10,274kr
-10%

Bäddsoffa med förvaring

Flipper

15,295kr
-10%

Bäddsoffa med förvaring

Ruth

17,883kr