Svart bäddsoffa i ditt hem? Svart är en populär färg då den oftast ser bra ut ihop med vilken färg som helst. Detta kan vara bra ifall du ska flytta bäddsoffan till ett annat rum eller om du någongång behöver flytta till ett annat boende. Om man väljer en färg i exempelvis gul eller rosa blir det oftast lite svårare att matcha med andra prylar. Bäddsoffan är en möbel som är multifunktionell i alla avseenden. Att välja en bäddsoffa är inte helt enkelt alltid. Framförallt om den ska användas dagligen som soffa på dagen och säng på kvällen. Bäddsoffan behöver vara funktionell, du vill båda sitta bra i den och definitivt en skön nattsömn kvällstid.

Varför välja en svart bäddsoffa?

Varför inte? Svart är en av elementfärgerna och som dessutom sällan blir fel i ett rum. En fördel med svart tyg är att en möbel sällan ser smutsig ut trots att man spiller något. Om man har barn kan de definitivt vara en fördel att välja ett mörkt tyg framför ett ljust tyg. Svart är en färg som i allmänhet kan symboliseras med en rad olika saker som exempelvis makt och elegans. Om man väljer att köpa en häftig bäddsoffa i svart färg kan de helt enkelt bli väldigt mäktigt i rummet.

Att köpa en ny soffa innebär ofta en stor investering. Vi räknar dessutom med att behålla soffan i många år framöver. När den insikten når oss är det lätt att välja en bäddsoffa i en färg som inte sticker ut på samma sätt som exempelvis en rosa eller grön färg kan göra. Det är inget fel att välja en bäddsoffa i färg vilket kan lyfta rummet också. Men att välja en svart bäddsoffa blir de sällan fel och de kommer se väldigt elegant ut tillsammans med ljusa färger som exempelvis en vit vägg eller vita bord. Hitta din bäddsoffa hos oss.

Se ett urval nedan

Bäddsoffa 120x200 cm

Odessa (välj storlek)

Från: 26,350kr

Bäddsoffa 140x200 cm

First 140 skinn

42,350kr

Bäddsoffa 160x200 cm

First 160 skinn

44,995kr
-12%

Bäddsoffa 120x200 cm

Oslo

Ursprungligt pris var: 22,850kr.Aktuellt pris är: 20,108kr.

Vi har ett stort utbud av svarta färger och tyger

Ovan är endast ett urval av produkter där du kan få svart tyg. Notera att alla våra produkter tillverkas på beställning och därav kan du välja en svart bäddsoffa på alla våra modeller. Hitta din favorit, klicka in på produkten och välj en exempelvis svart färg så tillverkas den till dig.

Praktiskt

Genom att bädda ut soffan så har du förvandlat den till en säng. Och skapat ett ”gästrum” i vardagsrummet med plats för dina gäster att sova på. De flesta bäddsoffor är utformade med hög kvalitet och komfort i både sitt-och säng läge. Vilket gör att du som bor i en liten lägenhet kan använda en bäddsoffa som både soffa på dagen och säng på natten.