Jag vill ha en Bäddsoffa med dubbelsäng

Vi på bäddsofflagret har oändligt med möjligheter när de kommer till val av en bäddsoffa. När de kommer till Enkelmadrasser är det främst bäddfåtöljer samt bäddsoffor som har en 100 cm bädd. Väljer du en en framåtbäddad bäddsoffa med minst 140 cm så får du en dubbelsäng. Eftersom måttet på sängen även styr sittlängden så är en dubbelsäng på 180 cm även en bäddsoffa för ca 4 normalstora personer, allt beror på hur mycket utrymme ni behöver.

När de kommer till längdsbäddade bäddsoffor så kan man välja om man vill ha en dubbelsäng eller två separata bäddar. Underbädden som är under soffan är flexibel och den kan du flytta runt. Detta är även praktiskt när man får gäster.

Finns de inte möjlighet att ha en framåtbäddad där du kan bädda en säng i taget?

Självklart finns de denna möjligheten också, dock är de mer sällsynt. Vissa av våra framåtbäddade modeller kan man bädda ut en säng i taget. Exempelvis om någon vill ligga ned och den andra vill sitta i bäddsoffan och läsa en bok. Då rekommenderar vi chic-2sits. Från Finska pohjanmaan

Finns de en möjlighet till förvaring av sängkläder i dubbelsängen?

När de kommer till just förvaring av sängkläder så behöver man kolla detta på respektive modell.
Vissa bäddsoffor har tjockare armstöd med förvaring till sängkläder eller dylikt. Det finns även divansoffor där divanen har förvaring inuti. Klicka på bäddsoffa med förvaring om du är på jakt efter smarta lösningar där du kan utnyttja bäddsoffans alla funktioner till fullo.