Säng och soffa

En säng och soffa i ett är ju självklart en bäddsoffa. Alla vill ju självklart sova skönt och samtidigt sitta riktigt komfortabelt i en soffa. Vi på Bäddsofflagret har ett stort urval av olika bäddsoffor samt valmöjligheter som exempelvis val av tyg, armstöd med mera. När de kommer till själva soffan så är det själva stoppningen som är det viktiga. Vill du ha plymåer med duntopp för extra mjuk komfort eller kallskum för lite fastare komfort? Man ska också komma ihåg att puffa upp kuddarna om man väljer just dun för sittkomforten, men även för utseendet skull. Djupet och höjden på soffan är också en viktig aspekt. Är du lite längre så är det oftast skönare med en lite djupare och högre bäddsoffa. När de kommer till sängen så är det en rad olika saker att tänka på som tjocklek, längd, bredd men även materialet i madrassen.

Så löser du problemet

Vad blir då en säng och soffa i samma möbel? Jo det blir en bäddsoffa. Varför köpa både en soffa och en säng när du kan använda problemlösaren bäddsoffan. Man kan säga att bäddsoffan jobbar dubbelt. Det vill säga en härlig avkoppling dagtid och samtidigt en fantastiskt skön säng nattetid. Ett exempel på en sådan bäddsoffa är Diablo.

Vad är viktigt att tänka på innan köp av en bäddsoffa?

Det finns alltid olika saker att fundera på innan man köper en bäddsoffa. Kommer den användas främst som soffa eller främst som säng? Eller kanske som både säng och soffa dagligen. Då blir det viktigt att du väljer en bäddsoffa med en oerhört skön sovkomfort och sittkomfort. En annan viktig aspekt är själva måttet framförallt om du har begränsat med utrymme i rummet där bäddsoffan ska stå. På vår hemsida kan du filtrera på längd, djup samt pris för att anpassa efter dina önskemål. Hos oss har du även möjligheten att bygga ihop en modulsoffa efter dina egna preferenser.