Grå bäddsoffa för en modern och stilren ”look” i hemmet. Att välja en grå nyans på soffan är ett perfekt val eftersom neutrala färger så som grå är lätta att matcha med andra färger. En grå bäddsoffa passar med andra ord i de flesta hem. Så när du väljer att köpa en bäddsoffa så behöver du inte oroa dig för att den inte kommer passa i ditt hem. För det gör den!

Många fördelar med en grå bäddsoffa

Det finns väldigt många nyanser av grå. Allt från väldigt mörkgrå till så pass ljusgrå att den nästan ser vit ut. Vilket är fördelaktigt eftersom du kan hitta den perfekta grå färgen för just dig. Kanske vill du köpa en grå bäddsoffa med divan? En bäddsoffa med divan ger dig fler sittplatser i vardagsrummet samtidigt som du kan använda soffan som säng. Förutom det så är en grå bäddsoffa, med eller utan divan, en väldigt snygg möbel att inreda ett rum med.

Eftersom grå är en tidlös färg så kommer du kunna behålla soffan under en lång tid utan att den blir omodern. Med neutrala färger på dina möbler kan du ändå enkelt skapa ett mer personligt och livfullt rum genom att lägga till färgstarka detaljer i rummet. Tillexempel på gardiner, soffkuddarna, filtar och dekorationer.

Se ett urval nedan

Bäddsoffa 120x200 cm

Cap ferret cassis (välj storlek)

Från: 37,450kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Amsterdam (välj storlek)

Från: 22,795kr
-13%
Leverans: ca. 3-4 veckor

Bäddsoffa 140x200 cm

Tokyo 140

Ursprungligt pris var: 27,395kr.Aktuellt pris är: 23,750kr.

Bäddsoffa 120x200 cm

MySOFABED Compact

19,295kr
-24%
Leverans: Finns i lager

Snabb leverans!

Sigmund

Ursprungligt pris var: 12,395kr.Aktuellt pris är: 9,395kr.
-18%

Varje natt bädd

Zeal

Ursprungligt pris var: 8,295kr.Aktuellt pris är: 6,795kr.

Varje natt bädd

Osvald (med förvaring)

21,595kr

Bäddsoffa med förvaring

Nordham

23,995kr

Varje natt bädd

Splitback frej

16,995kr

Stort utbud av gråa tyger

Ovan är endast ett urval av produkter där du kan få grått tyg. Notera att alla våra produkter tillverkas på beställning och därav kan du välja en grå färg på alla våra 350+ st produkter. Hitta din favorit, klicka in på produkten och välj en grå färg så tillverkas den till dig.

Praktiskt

Det finns flera olika modeller och storlekar på bäddsoffor. Många är väldigt praktiska och enkla att bädda ut och in. Vilket gör att det funkar toppen att använda i ett barnrum som soffa på dagen och säng på natten. Förutom att själva möbeln i sig är lätthanterlig, så finns det en vissa detaljer som gör dem till en extra funktionell möbel. T.e.x. Bäddsoffor med divan, där du lyfter på ett lock i divanen för att öppna ”luckan”. Utmärkt för att förvara extra sängkläder eller liknande i. Särskilt om du bor du i ett mindre hem eller ska förvara soffan i ett mindre utrymme.