Inledningen om brun bäddsoffa

Detta inlägg är för dig som vill köpa en brun bäddsoffa. Vi kommer gå igenom lite av våra tankar om vad man kan tänka på om man väljer en brun bäddsoffa. Vi kommer avsluta med att rekommendera 3st bäddsoffor som är oerhört snygga i den bruna färgen. Man kan även kika in på andra soffor på vår hemsida och välja ett brunt tyg.

Inred rummet med en brun bäddsoffa

En brun bäddsoffa kan vara riktigt snyggt. När de gäller den bruna färgen i möbelbranschen så förknippas de ofta med skinnsoffor. Men brun är också en färg som är snyggt i andra tygmaterial. Allt beror på hur rummet ser ut och är utformat hemma hos dig. Brun är även en färg som är väldigt populär när det kommer till inredning. Det är inte alls konstigt då brun har en rik och varm kvalitet som kan få vilket utrymme som helst att kännas mysigt och inbjudande.

Varför ska jag välja en brun bäddsoffa?

De finns många anledningar till att välja en bäddsoffa i den bruna färgen framför andra färger. För de första är brun en neutral färg som passar till nästan vilken inredning som helst. För det andra är det en klassisk färg som aldrig kommer att gå ur tiden. Det är även en kulör som håller sig snygg under långt tid framöver.

Kan man köpa en brun bäddsoffa med bra kvalitè hos er?

Absolut, vi har mest sortiment i Sverige när det kommer till bäddsoffor och jobbar alltid med tillverkare som håller väldigt hög klass på sina möbler. på denna sida har vi samlat några av våra populära modeller i den bruna färgen för att de ska vara lättare för dig att visualisera hur de skulle se ut i ditt hem. Om du föredrar den bruna färgen på en annan modell så kan du såklart välja det också. Du klickar dig bara in på en bäddsoffa och sedan står de under varje modell “välj tyg”. Gillar du linnesoffor så är brunt oerhört fräscht i sin skrynliga look som ett linnetyg ger.

Vilka färger passar ihop med den bruna färgen?

Om du vill ha en brun bäddsoffa i ditt rum finns det några saker att tänka på. För de första så bör du tänka på den övergripande tonen i rummet. Vill du ha ett varmt och inbjudande rum kan du välja att kombinera färgen med en jordnära färg som exempelvis beige eller samma färg. Medans ett mer modernt utseende kan kombineras med någon ljusare färg som vitt eller ljusgrått. Färgen brun passar ihop med de flesta färgerna. Färger som kan ge den bruna färgen ett lyft är framförallt blått och grönt. Fördelen med en brun färg är att den inte är så färgstarkt men oerhört stilren vilket gör att färgen kan lyftas till nya höjer tillsammans med starkare färger i rummet.  

3st snygga bruna bäddsoffor som vi varmt rekommenderar till dig.

 
innovation oldschool retro
  Köp eller läs mer om oldschool här
Oldschool retro är den första vi rekommenderar för dig som vill ha en unik möbler i brunt läder. Finns även som fåtölj i samma tyg för dig som vill ha både en fåtölj och soffa. Nedan listar vi några fördelar med Oldschool:
 • Skön att sitt- och sovkomfort, innehåller en 10cm pocketresårmadrass
 • Höga ben, vilket gör det lätt för dig som behöver dammsuga under soffan
 • 3st rygglägen så att du kan välja vad som passar dig bäst
 • Bäddas enkelt från soffa till säng på bara någon sekund
 • Lädertyget är väldigt hållbart och slitstarkt för dig som vill hålla soffan en lång tid framöver.
 
Brun linne bäddsoffa
Köp eller läs mer om puro linne här
Den andra vi rekommenderar är för dig som gillar den lite mer skrynkliga looken som linne ger. Puro lnne är för dig som vill ha en exklusiv bäddsoffa och som dessutom är oerhört snyggt i brunt tyg. Nedan kommer vi nämna några fördelar som denna bruna bäddsoffan
 • Avtagbar klädsel på allt tyg på soffan
 • Du har 5st madrassalternativ för att hitta just den komforten du föredrar
 • Finns i massa olika storlekar
 • Oerhört skön sittkomfort
 • Enkel att bädda ut från soffa till säng
 
Alva bäddsoffa från Bäddsofflagret
  Köp eller läs mer om Alva här
Alva är en av de mest prisvärda bäddsofforna vi har. Förutom att den är riktigt snygg så sitter du och sover riktigt skönt i den. Nedan kommer några fördelar med Alva.
 • Finns i 3st olika storlekar
 • Snabb leverans tack vare att denna bruna bäddsoffan finns i lager
 • Nätt bäddsoffa, tack vare att armstöden är rätt smala
 • Du får mycket bäddsoffa för pengarna