Visar alla 12 resultat

Linnesoffor av högsta kvalitet

Är du ute efter en fräsch linnesoffa? Då har du hamnat rätt. Linnesoffor är oerhört stilrena och eleganta. Men även något som växer i popularitet framförallt för dess avslappnande intryck.

Själva linne är framställt från lin, fördelen med just detta är att de tillverkas i naturen och inte är ett syntetiskt material så som många andra material. Linnetyget har även en hög vattenuppsugningsförmåga samt väldigt hållbart. Det är också ett tyg som jobbar dubbelt kan man säga eftersom linnesoffan känns sval på sommaren medans den värmer på vintern. Detta är sällsynt när de kommer till olika sorters material.

Exklusivt material för alla hem

Det finns så många anledningar till att välja just en linnesoffa. Det som gör just linnesoffor populära är att de exklusiva tyget framhäver den eftertraktade ”skrynkliga formen”. Linne är inte elastiskt vilket gör att den kommer behålla sin naturliga form i många år framöver. Det är helt enkelt ett starkt tyg som är tåligt mot slitage tack vare att fibrerna i linet är väldigt långa vid textilproduktionen.

Vad ska jag tänka på innan jag köper en linnesoffa?

Det man kan tänka på när man ska välja just en linnesoffa är om du vill ha 100 % linne eller om du föredrar en blandning av något annat material. Om du vill blanda linnetyg med ett annat material rekommenderar vi att blanda med ett miljövänligt material. Eftersom linnesoffan annars tappar sitt syfte med att vara just miljövänligt. Det kan vara oerhört snyggt att blanda ett linnetyg med ett annat naturligt tyg för att få en touch av de unika och vackra utseendet som linne har . Välj noggrant efter tycke och smak.

Du bör även fundera på vart i hemmet du ska ha bäddsoffan. Även om linnesoffan skulle passa in i ditt rum eller om de skulle vara snyggare att blanda linne med exempelvis bomull. Ska de vara en stor soffa eller en liten fåtölj? Men framförallt vilken typ av färg du vill ha på linnesoffan. Färgerna som kännetecknar ett naturligt linnetyg är vit, beige och naturfärgat. Dessa kulörer passar in i de flesta hem och ger dig en miljövänlig och harmonisk känsla i hemmet. Får man in en linnesoffa i exempelvis ett modernt gästrum kan de bli hur snyggt som helst och dina gäster kommer vilja stanna för evigt. Nedan har vi några av våra mest populära linnesoffor som vi har.

Bäddsofflagrets linnesoffor

Vi har ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa bäddsoffor. Här hittar du även bäddsoffor som du kan sova i varje natt utan att försämra din nattsömn. Men du kan även hitta linnesoffor med enklare gästsängar som kan användas sporadiskt. Vårt utbud består av produkter från såväl välkända varumärken som helt unika produkter som säljs exklusivt hos oss. Vi har även många linnesoffor som har helt avtagbart tyg vilket gör de enkelt vid skötseln. Hitta din drömsoffa bland vårt sortiment nedan eller kontakta vår personal för rådgivning.

Läs mer

Bäddsoffa 120x200 cm

Cap ferret Divan (välj storlek)

59,325kr
-30%
Skyltex Göteborg
27,995kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Puro linne (välj storlek)

Från: 30,595kr
Leverans: 3-4 veckor

Bäddsoffa 160x200 cm

Bidart 160cm express

39,795kr

Framåtbäddade soffor

Biarritz (välj storlek)

36,895kr
Leverans: ca 4 veckor

Bäddsoffa 140x200 cm

Bidart 140cm express

38,895kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Cap ferret cassis (välj storlek)

Från: 37,450kr

Bäddsoffa 160x200 cm

Bordeaux

38,400kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Bidart divan (välj storlek)

56,650kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Cap Ferret (välj storlek)

31,250kr

Bäddfåtöljer

Bidart bäddfåtölj

35,995kr

Bäddsoffa 120x200 cm

Bidart (välj storlek)

37,950kr