Visar alla 7 resultat

Dagbädd

Letar du efter en dagbädd? Då har du kommit helt rätt. Bäddsofflagret har klassiska dagbäddar som kan användas både som gästsäng och som permanent säng. Sofforna har en härlig sittkomfort och trendig design som passar perfekt till ditt vardagsrum för en lite lyxigare känsla. Tidigare betraktades dagbäddar som en möbel för avkoppling för kroppen men har på senare tid utvecklats till en möbel med mer möjligheter. Detta har lett till en mycket användbar möbel för alla boenden, oavsett om du har mycket plats eller trånga utrymmen.

Dagbädd för alla tillfällen

För att göra dagbädden så personlig som möjligt så kan du köpa dagbädden i valfritt tyg och färgkulör, välj det som passar dig bäst. Ett säkert kort kan även vara att välja en klassisk färg som beige eller grå för att sedan sätta din egen prägel på möbeln, exempelvis med plädar och prydnadskuddar som matchar din övriga inredning. En perfekt möbel för avkoppling när du behöver slappna av efter en energikrävande dag på jobbet, samt en perfekt och lättbäddad säng när det är dags att sova eller när du har gäster på besök.

Att välja dagbädd

Vi har olika modeller som passar olika syften. Om du söker efter snygg en dagbädd med singelbädd för gäster så har vi detta. Om du hellre söker en dagbädd med maximalt bäddmått och möjlighet för två permanenta sängar så har vi även det förslaget. Vi erbjuder även möbler med förvaringsmöjligheter som lämpar sig bra till gästrummet eller kontoret.

Längsbäddade soffor

All you need

12,410kr

Skön och multifunktionell dagbädd/schäslong från danska Innovation. Den är utrustad med en tjock pocketresårmadrass som ger en skön sitt- och sovkomfort. Det ingår även en prydnadskudde som du enkelt flyttar dit du vill ha den. I soffan finns ett stort förvaringsutrymme för dina sängkläder. För fler sittplatser så kan du kombinera två stycken All you need soffor tillsammans. (Soffan på bilden har tyget: 565 Twist Granite) Mått: Längd: 200cm Djup: 100cm Höjd: 86cm Sitthöjd: 46cm Bäddmått: 100x200cm all you need dagbädd innovation

Schäslong

Argus

5,650kr

En dagbädd med modern stil från danska Innovation Living. Dagbädden har en multifunktionell design som gör att sidorna kan justeras i 3 olika steg och passar därför ypperligt in i små utrymmen som ex. vardagsrummet, loungen eller gästrummet. Argus är en rejäl dagbädd med pocketresår för en otroligt bra sovkomfort och en hållbar metallstomme. Mått: Längd: 200cm Djup: 72cm Höjd: 60cm Sitthöjd: 40cm Bäddmått: 70x200cm argus innovation

Varje natt bädd

Unfurl

8,295kr

Unfurl är en minimalistisk och avkopplande designsoffa. Unfurl bäddsoffa fungerar som en stilren soffa under dagen och som en bekväm säng på natten. Den har en modern design med en rygg som går att vinkla i tre olika positioner samt en 10cm tjock pocketresårmadrass för varje-natt användning. Tillverkas av danska Innoviation som är internationellt kända för sina snygga och unika designbäddsoffor. Se mått:

Längsbäddade soffor

Napper

6,335kr

En liten och multifunktionellt viloplats som passar ditt vardagsrum eller extra rum. Användbar för att umgås, vila, läsa och även som en mycket bra gästbädd. Se mått:

Varje natt bädd

Hanna

13,260kr

Hanna är en tresitsig divan/dagbädd i mycket hög kvalité. Soffan är tillverkad i Sverige och är längsbäddad med förvaring under bädden. Välj sida på divanen. Mått: Längd: 219cm Höjd: 92cm Djup: 90cm Sitshöjd: 47cm Obs! Madrass ingår ej i priset.

Varje natt bädd

Dubbel schäslong

19,310kr

En tresitsig schäslong i mycket hög kvalité. Soffan är tillverkad i Italien och är längsbäddad med två sängar. Madrassen är tillverkad i kallskum och är förhållandevis hård. Denna soffan är ett mycket bra alternativ för dig som önskar en snygg möbel och som samtidigt kräver två enkelsängar av hög komfort. Undersängen är utrustad med handtag för att lyfta upp sängen. Handtaget är en patenterad anti-stängningsmekanism som förebygger olyckshändelse. Mått: Bredd: 215cm Djup: 93cm Höjd: 90cm Bäddmått: 2st 80x190cm

-15%

Varje natt bädd

Venice

13,180kr 11,203kr

Venice är en elegant och stilren bäddsoffa från danska kvalitét tillverkaren Innovation Living. Bäddsoffan har en härlig och mjuk sittkomfort med en 140cm bred säng för två personer. MÅTT Längd: 200cm Höjd: 86cm Djup: 97/140cm Sitthöjd: 37cm Bäddmått: 140x200cm MADRASS Pocketsoftspringmadrass för bästa möjliga sovkomfort! FUNKTIONER Dagbädd med 4 reglerbara positioner för ryggen/huvudet: Säng, soffa och relax position. Observera: Prydnadskuddar ej ingår. Ramöverdrag ingår ej