Visar alla 8 resultat

Billiga bäddsoffor med omgående leverans

Vår butik i Bromma uppdateras alltid med nya möbler och därav säljer vi ut några billiga bäddsoffor till riktigt bra priser för att få plats med fler modeller. Priserna som anges är alltså för modellen på bilden, endast ett exemplar.

Våra utställnings ex soffor har endast stått som visning i vår butik och är fullt fungerande. Några har stått en vecka, medans vissa har stått några månader. Notera att vi endast säljer kvalité från välkända skandinaviska tillverkare. Här hittar du billiga bäddsoffor med mycket hög kvalité och komfort.

Utställningsexemplar

Är du på jakt efter ett riktigt fynd så har du hittat rätt. Här hittar du soffor och tillbehör som passar för olika utrymmen i olika färger och former. Alla produkter har en viktig sak gemensam, och det är en riktigt härlig komfort och enkel bäddning. Du kan alltså på bara några sekunder göra dessa soffor till en härlig och inbjudande säng som du kan använda som permanent säng eller som gästbädd. Dessa varor är inga utgående modeller utan tvärtom så kan du hitta årets nyheter. Varför säljer vi ut nyheter? Vi behöver ofta möblera om, byta tyger och färger på sofforna i vår butik för att hela tiden förnya butiken för våra kunder som besöker vår fysiska butik. Passa på att fynda en billig bäddsoffa medans du har chansen, det finns endast ett exemplar av varje utställningsex.

Läs mer

-25%
Skyltex Göteborg

Snabb leverans!

Daily / Skyltex

12,995kr
-30%
DESIGNA SJÄLV

Bäddsoffa med schäslong

Modular divan 140cm / Skyltex

37,500kr
-31%
Skyltex Göteborg

Bäddsoffa med tjock madrass

Modular 120 / skyltex

26,000kr
-30%
Skyltex Göteborg
27,995kr
-31%
Skyltex

Snabb leverans!

Taylor lyx 140 / Skyltex

59,995kr
-30%
Skyltex

Snabb leverans!

Casper 160 / Skyltex

32,450kr
-30%
Skyltex Bromma

Snabb leverans!

Ghali 140 / Skyltex

23,300kr
-51%
Skyltex Stockholm
19,900kr