Visar alla 3 resultat

Hitta din nya bäddpall hos oss

En bäddpall är en pall som kan fällas ut till en säng. Det är en diskret möbel som har flera syften. Den kan dels användas som en pall dels som en säng om man önskar. De två funktionerna som den har gör den till en effektiv möbel. Möbeln passar perfekt till dig som bor litet, eller till dig som väntar gäster ofta och inte vill ha en till i ditt hem som tar upp massa utrymme. Möbeln kommer i olika färger och material vilket gör det så att den kan passa in i olika rum oavsett vilken känsla som man vill skapa. Du anpassar den efter dina behov.

Så fungerar bäddpallen

Den kan vara bra för fler saker men huvudsaken är att den fyller sin funktion som fotpall, som stol, eller som extrasäng. Den kommer i olika storlekar så att just du hittar en pall som passar dig. Denna möbel hade smällt in bra i ett vardagsrum om man sätter den vid fotändan av en soffa i samma material. En bäddpall har flera funktioner för att du skall kunna få andrum i ditt vardagsrum. Denna smarta möbel är även bra då den är diskret och finns i olika material så att just du skall kunna hitta det alternativ som passar dig bäst.

Perfekt för små utrymmen

Om du är studerande eller bor i ett litet boende så kan denna produkt vara till god hjälp för dig. Men även om du inte är studerande eller bor i en liten bostad så kan denna möbel hjälpa till i vardagen med att underlätta som en extrasäng eller som din vanliga säng om du önskar. Våra bäddpallar är lika bekväma som en vanlig säng. Då det inte skall vara en negativ upplevelse att sova över hos någon eller att bo litet. Pallen ger dig en möjlig lösning om du har ett mindre boende och inte har plats med en säng.

Bäddpallar

Bed Pouf

9,695kr

Bäddpallar

Oplá 78

16,750kr

Bäddpallar

Chop 75

9,750kr