Visar alla 7 resultat

Bäddsoffa i sammet

En bäddsoffa i sammet är en lyxig och exklusiv möbel som kan ge varje hem en touch av elegans och sofistikering. Men vilka är de andra fördelarna med att äga en? Nedan tar vi en titt på några av anledningarna till varför en sammetssoffa kan vara det perfekta valet för dig.

Vad är viktigt att veta om en bäddsoffa i sammet?

En viktig detalj som är bra att känna till är att en bäddsoffa i sammet ger vackra färgskiftningar beroende på hur ljuset faller på din bäddsoffa. Det är en unik egenskap som sammet har och som dessutom är väldigt elegant.

Rengöring av din sammetsoffa

Sammetstyger är i de flesta fall slitstarka. De flesta bäddsoffor levereras med avtagbara överdrag som kan maskintvättas. Detta gör dem lätta att hålla rena och se ut som nya, även vid intensiv användning

En sammetssoffa kan ge ditt hem en touch av lyx

Om du letar efter ett sätt att lägga till en touch av lyx och sofistikering i ditt hem kan en sammetssoffa vara den perfekta lösningen. Sammet förknippar många med rikedom och lyx. Om du äger en möbel i detta snygga tyget kommer ditt hem att få en känsla av distinktion. Dessutom får du den glansiga och sköna ytan som sammetstyger ger.

Sammanfattningsvis

Som du kan se finns det många anledningar till varför du kan överväga att investera i en sammetssoffa i ditt hem. Om du letar efter möbler som både är snygga och funktionella kan en bäddsoffa i sammet vara det perfekta alternativet för dig.

Läs mer
pohjanmaan 1964-2024
-22%

Liten bäddsoffa

Åland

Ursprungligt pris var: 22,995kr.Aktuellt pris är: 17,995kr.

Bäddsoffa 120x200 cm

Jay 2-sits

26,995kr
pohjanmaan 1964-2024

Liten bäddsoffa

Chic 2-sits

18,295kr
pohjanmaan 1964-2024

Bäddsoffa med förvaring

Matera

19,995kr

Bäddsoffa 140x200 cm

Extra

23,395kr