Visar alla 7 resultat

Bäddsoffa sammet

Det exklusiva och lyxiga tyget som får de flesta att höja på ögonbrynen. En bäddsoffa i sammet är ett tygval för dig som vill få ditt rum till nya högre nivåer. Sammet är ett vävt tyg vars rätsida täcks av en tät och kort lugg . Man brukar dela in sammet i 3 olika kategorier. Sammet vävt av silke, sammet vävt av syntetfiber samt sammet vävt av bomull.

Sammet är helt enkelt inte ett speciellt material utan en struktur. När vi pratar om möbelsammet så är de allt som oftast tillverkat av syntetfiber eftersom de är betydligt mer hållbart än de andra kategorierna av sammet.

Vad är viktigt att veta om en bäddsoffa i sammet?

Det viktigaste du behöver veta om tyget är att sammet ger vackra färgskiftningar beroende på hur ljuset faller på din bäddsoffa. Det är en unik egenskap som sammet har och som dessutom är väldigt elegant.

Rengöring av din sammetsoffa

Sammet är för dig som gillar att ta hand om din möbel som ett porslinglas. Strukturen är generellt känsligare för fläckar än andra material. Tyget bör i mån hållas torrt, då tyget är extra känsligt för vatten. Om du ska hålla din bäddsoffa i sammet i gott skick rekommenderar vi att använda en borste lite försiktigt för att göra rent tyget och hålla de snyggt. Men är du precis som oss soch älskar sammet är möbelvården värd de lilla extra jobb som krävs. Detta är ett allmänt råd om rengöring. Läs öven på om skötselrådet för de specifika tyget du väljer.

Varför ska man välja en bäddsoffa i sammet?

Jo för att tygytan är häpnadsväckande tack vare den glansiga och mjuka ytan som en bäddsoffa i sammet har. En bäddsoffa i sammet är också hållbart och tar verkligen för sig i hemmet på ett elegant sätt. Denna möbel är för dig som vill sticka ut och njuta av alla stunder i ditt hem.

Skillnaden mellan sammet och plysch?

Plysch och sammet är lika varandra framförallt när de kommer till utseendet. Största skillnaden är att plysch har stickad botten som inte sammet har, vilket ger en god elasticitet i tyget. Medans sammet inte är särskilt töjbart.

Finns sammet i olika kulörer och utföranden?

Självklart. Vi har ett brett sortiment av fräscha och exklusiva bäddsoffor i sammet. Vi har även olika kulörer när de kommer till sammets tyger. grön sammet kanske är den färgen som är mest populär men vi har oändligt med andra färger också. Checka Matera av grön sammet. Vi har även olika utföranden, modeller och storlekar på våra bäddsoffor. Du kanske vill ha en stor divansoffa? Eller en fåtölj? Du kan enkelt hitta en sammets soffa i tycke och smak hos oss på Bäddsofflagret. Utforska sortimentet och hitta din dröm bäddsoffa hos oss.

Läs mer
-15%

Liten bäddsoffa

Chic 2-sits

15,551kr
-15%

Bäddsoffa med förvaring

Matera

16,996kr
-15%

Bäddsoffa 160x200 cm

Extra 160

22,096kr
-15%

Sammetssoffor

Extra 140

20,056kr
-15%

Sammetssoffor

Metro

14,960kr