Visar alla 2 resultat

Nackstöd till din soffa

Lyxa till det lite extra med ett nackstöd till din soffa. Det ser inte bara bra ut på soffan utan är även ett bra komplement till din soffa då det ger din nacke extra stöd och avlastar ditt huvud från spänningar, vilket är mycket bekvämt och nyttigt för din kropp.

De flesta moderna soffor idag är låga och det är svårt att hitta en soffa med hög rygg som ger stöd hela vägen upp till ditt huvud. Känner du igen dig? Då kan ett nackstöd vara din bästa lösning. Våra nackstöd tillverkas i Norge av hållbart material och passar alla soffor och bäddsoffor. Om du har en vanlig soffa eller längsbäddad bäddsoffa med lösa ryggkuddar så ska du välja ”Nackstöd för längsbäddade soffor”. Detta sätter du fast genom att placera staget bakom ryggkudden och när du vill ta av stödet så drar du det rakt upp. Om du har en framåtbäddad soffa så väljer du de andra alternativet.

Välj mönster och färg på ditt nackstöd

Under våra produkter hittar du flera olika färger och mönster. Notera att alla dessa tyger har hög slitstyrka och är tillverkade för att hålla länge. Om du inte skulle hitta tyget eller färgen som du önskar så går det bra att kontakta oss med namn på tyget så ska vi hjälpa dig så gott vi kan. Om du beställer online så har du alltid 14 dagar ångerrätt och prisgaranti. Skulle det vara så att det inte passar så får du tillbaka hela beloppet. Beställ marknadens bästa och mest komfertabla nackstöd hos oss!

Läs mer

-12%
Ursprungligt pris var: 2,295kr.Aktuellt pris är: 2,020kr.