Visar alla 3 resultat

Pallbord

Ett pallbord är en pall som även fungerar som bord med förvaring. De kommer i olika designer, material, och färger. De är praktiska möbler som fyller flera syften vilket är bra då de kan ersätta vissa möbler. Pallen kan placeras i olika rum beroende på design och vad som önskas av dig. Men de placeras ofta i vardagsrummet, sovrummet, eller i hallen. De är diskreta möbler och smälter in lite vart som helst så länge du väljer rätt färg för rummet du placerar den in. De kan skapa lite olika känslor beroende på vilken form dem har så det är garanterat att det finns ett alternativ som passar dig.

Pall med förvaring

Pallbordets huvudsakliga funktion är som ett bord, men även för att förvara saker i, dvs en pall med förvaring. De finns i olika mått, designer, och färger. De kan anpassas efter vad du önskar och den känslan du vill skapa i rummet som du placerar den i. De kan placeras i hallen om du vill ha en pall att sitta på medan du knyter skorna och gör dig redo för att gå ut. De skulle passa bra i många hem då man skulle kunna ta bort större möbler som inte längre behövs då man t.ex. kombinerarar ett bord och en byrålåda. I vardagsrummet så skulle de kunna fungera som bord för fjärrkontroller med förvaring av t.ex. sängkläder inuti.

Behöver du ett pallbord?

Just du kan behöva denna produkt om du upplever att du behöver mer förvaring i ditt hem eller på en arbetsplats. Möbelns diskreta design kan göra så att man knappt tänker på att den har flera användningsområden. Det är en produkt som kan användas för att skapa mer andrum i ett rum genom att vara en liten och kompakt möbel som man samtidigt kan ha stor användning för.

-12%

Pallbord

Store bordpall

Från: 2,095kr Från: 1,844kr
-12%

Pallbord

Pallbord måne

Ursprungligt pris var: 8,195kr.Aktuellt pris är: 7,212kr.
-12%
Ursprungligt pris var: 7,195kr.Aktuellt pris är: 6,332kr.