Visar alla 3 resultat

Tempur bäddsoffor

TEMPUR – Exklusivt varumärke hos Bäddsofflagret

TEMPUR är ett välkänt varumärke som kännetecknas av sina exklusiva madrasser med hög kvalitet på både komfort och stöd. Deras produkter finns i sjukhus, vårdhem och sängbutiker runt om i världen.

Deras produkter ger utmärkt stöd för dig med rygg-, led- och nackproblem, liksom sömnsvårigheter. Materialet produceras enbart i bolagsägda produktionsanläggningar där produkterna utvecklas och testas för att säkerställa högsta kvalitet alla stöds av en omfattande garanti.

Material

TEMPUR®-material är memoryskum, men inget annat memoryskum är TEMPUR®-material. Deras formel har alltid förblivit hemlig. Färre än tio personer i hela världen vet hur man gör det, och de arbetar alla för TEMPUR. Sedan de skapade den första memoryskum-madrassen och kudden 1991 har TEMPUR®-material varit kärnan i alla deras produkter. TEMPUR®-materialet är viskoelastiskt, vilket betyder både flytande och fjäderliknande – som uppnås genom att miljarder ultrakänsliga öppna celler existerar mellan fast och flytande tillstånd. Det är det som är hemligheten.

Läs mer

Varje natt bädd

Ostuni splitback

20,995kr

Varje natt bädd

Altamura 160cm

43,995kr

Varje natt bädd

Altamura 140cm

38,995kr