Tempur bäddsoffor

TEMPUR – Exklusivt varumärke hos Bäddsofflagret

TEMPUR är ett välkänt varumärke som kännetecknas av sina exklusiva madrasser med hög kvalitet på både komfort och stöd. Deras produkter finns i sjukhus, vårdhem och sängbutiker runt om i världen.

Deras produkter ger utmärkt stöd för dig med rygg-, led- och nackproblem, liksom sömnsvårigheter. Materialet produceras enbart i bolagsägda produktionsanläggningar där produkterna utvecklas och testas för att säkerställa högsta kvalitet alla stöds av en omfattande garanti.

Material

TEMPUR®-material är memoryskum, men inget annat memoryskum är TEMPUR®-material. Deras formel har alltid förblivit hemlig. Färre än tio personer i hela världen vet hur man gör det, och de arbetar alla för TEMPUR. Sedan de skapade den första memoryskum-madrassen och kudden 1991 har TEMPUR®-material varit kärnan i alla deras produkter. TEMPUR®-materialet är viskoelastiskt, vilket betyder både flytande och fjäderliknande – som uppnås genom att miljarder ultrakänsliga öppna celler existerar mellan fast och flytande tillstånd. Det är det som är hemligheten.

Läs mer

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.