Visar alla 6 resultat

Inred men en stor fotpall

Är du ute efter ett sätt att snygga till din inredning och lägga till en extra sittplats för gästerna? eller en stor och skön plats för dina ben. Eller varför inte båda delarna? Då ska du överväga att lägga till en stor fotpall i ditt hem. En stor fotpall är ett utmärkt sätt att komplettera vilket rum som helst. Det kommer ge en mer inbjudande känsla och ge extra sittplatser utan att ta upp för mycket utrymme. Här är några tips att tänka på när du inreder med en stor fotpall.

Storleken är viktig

När du köper en stor fotpall spelar storleken roll. Storleken bör vara tillräcklig för att ge extra sittplatser för gäster, men inte så stor att den överröstar resten av möblerna i rummet. Om du har begränsat utrymme i ditt hem, välj då en mindre fotpall som lätt kan få plats i trånga utrymmen. Det är också viktigt att tänka på fotpallens höjd, se till att den är tillräckligt hög för att alla som ska använda den ska kunna sitta bekvämt på den. Även tillräckligt hög i förhållande till ditt soffbord och din soffa.

Vad ska jag tänka på när de kommer till färg?

Kulörer i ditt rum kan ha en stor inverkan på hur din stora fotpall kommer att se ut och känns när den väl är placerad i rummet. För att se till att din pall kompletterar de andra möblerna i rummet, välj en som har en liknande färg eller mönster som dina andra möbler, så de följer ett färgschema. Detta skapar harmoni och ger rummet ett mer snyggt utseende. Om du dessutom letar efter något iögonfallande och unikt kan du överväga att skaffa en som har livliga färger eller mönster som randigt eller rutigt.

Stor fotpall tjänar många syften

När du väljer en stor fotpall ska du tänka på vilket syfte den ska tjäna. Ska den bara användas som dekoration? Eller behöver du extra sittplatser för gäster? Eller endast för stöd för dina ben? Beroende på ändamålet vill du välja en som är tillräckligt bekväm för att någon ska kunna sitta på den. Men ändå tillräckligt snygg för att folk inte ska ha något emot att ha fötterna på den när de sitter ner. Dessutom har många fotpallar förvaring, vilket kan vara bra om du försöker spara utrymme!

Läs mer

Leverans: Vecka 35

Fotpallar

Peggy fotpall

4,595kr

Förvaringsmöbler

Mysofabed fotpall

3,995kr

fotpall med förvaring

Epic fotpall

2,895kr

fotpall med förvaring

Paris fotpall

2,895kr

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall m. ekskiva

10,395kr

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall

3,750kr