Visar alla 24 resultat

Fotpall med förvaring av högsta kvalitet

Är du på jakt efter en praktisk och komfortabel fotpall med förvaring så har du hittat rätt. Våra pallar är designade för att passa in för de flesta ändamålen. Använd som komplettering till din soffa för att lägga upp fötterna och koppla av. Du kan även använda fotpallen som bord med förvaring eller helt enkelt som en liten extra fristående och smidig sittplats. Hitta fotpallen som passar din övriga inredning bäst. Om du beställer en bäddsoffa samtidigt och vill ha exakt samma tyg, så se till att du beställer produkterna från samma varumärke. Om syftet är att pallen ska stå separat från soffan så kan det vara snyggt att bryta av med en annan kulör.
Här är det bara din egna fantasi som avgör hur fräckt möblerat det ska vara. Behöver du hjälp med tygval eller varumärke så går de utmärkt att kontakta våra specialister på Bäddsofflagret. Detta kan du göra via mail, telefon eller vår onlinechatt.

Hos oss hittar du fotpallar i flera olika former och mått. Känner du att du vill piffa upp din inredning, kanske göra något nytt men inte vill lägga ner för mycket energi på att köpa in nya möbler och möblera om? En fotpall kan ta dig en lång bit på vägen och oftast räcker det att komplettera med en pall. Då kommer vardagsrummet kännas nytt och fräscht.

Tillverkning av fotpallar

Alla fotpallar ni hittar hos oss tillverkas av en rad olika varumärken. Några varumärken är Svenska Bröderna andersson, Norska Hovden, Danska Innovation, Finska Pohjanmaan samt Italienska Dienne. Fabrikerna använder endast material av hög kvalitet och tillverkar din fotpall för hand vid beställning. Alla fotpallar kvalitetssäkras på fabrikerna. Bäddsofflagret går noga igenom produkten innan den skickas hem till dig för att säkerställa att kvaliteten är som den utlovas. När du köper en fotpall hos oss kommer den alltid monterad och klar. I vissa fall behöver du endast skruva på benen och sedan är de bara att ställa den på rätt ställe i ditt rum. Frakten betalar du endast 600 kr för oavsett om du bor i Skåne eller Norrland. Nu kan du även beställa inbärning runt om i hela Sverige, kostnaden för detta är 1400 kr totalt.

Fotpall med förvaring eller utan?

Man brukar säga att en fotpall med förvaring jobbar dubbelt. Du kan vila dina fötter framför en jobbig arbetsdag samtidigt som du har möjlighet att förvara dina sängkläder, böcker eller andra prylar inuti fotpallen. Nedan har vi samlat våra fotpallar som vi har i vårt sortiment. Vill du ha en fotpall med förvaring så behöver du bara klicka dig in på några av produkterna nedan för att se om möjligheten finns. En fotpall utan förvaring ser oftast lite nättare ut eftersom nedre delen inte är så tjock och allt som oftast är de lite högre ben.

Fotpall till din soffa

En fotpall kompletterar din soffa ypperligt. Vi brukar ofta få frågan vilken höjd på fotpallen som är de mest optimala. Det är svårt att svara på eftersom de beror på om du ska ha den som en extra sittplats eller som fotpall. Om du ska använda fotpallen till soffan i första hand rekommenderar vi att fotpallen är lika hög eller lägre än soffans sitthöjd.

Vad är skillnaden på en sittpuff och en fotpall?

Vi har valt att ha en kategori för sittpuffar och en för fotpallar eftersom de skiljer lite i framförallt utseendet på dessa två. En sittpuff är oftast mindre till utseendet, lågt klädda med inga ben eller mycket små ben som knappt syns. Puffen är oftast mer stoppad på toppen för att kunna användas främst som en extra sittplats. Medans en fotpall har lite högre ben och kan användas som en förlängning av soffan för att vila dina fötter. Det är helt enkelt en hårfin skillnad på dessa två.Däremot finns de möbler där de är svårt att säga att de är en fotpall eller sittpuff, exempelvis om de är en större möbel, lågt klädd och små ben. Oftast är de upp till fabriken att avgöra vad främsta syftet är.

Läs mer