Visar alla 27 resultat

Fotpallar av högsta kvalitè

Är du på jakt efter en praktisk och komfortabel fotpall som verkligen kan göra skillnad i ditt hem så har du hittat rätt. Vi designar våra fotpallar för att passa in för de flesta ändamålen. Du kan använda den som en komplettering till din soffa för att lägga upp fötterna och koppla av. Du kan även använda den som ett bord med förvaring eller helt enkelt som en liten extra fristående och smidig sittplats.

Att tänka på vid köp av en fotpall

Om du beställer en fotpall och samtidigt köper en bäddsoffa och vill ha exakt samma tyg, så se till att du beställer produkterna från samma varumärke. Om syftet är att pallen ska stå separat från soffan så kan det vara snyggt att bryta av med en annan kulör.
Här är det bara din egna fantasi som avgör hur fräckt möblerat det ska vara. Behöver du hjälp med tygval eller varumärke så går de utmärkt att kontakta oss. Detta kan du göra via mail, telefon eller vår onlinechatt.

 


Hos oss hittar du fotpallar i flera olika former och mått. Känner du att du vill piffa upp din inredning, kanske göra något nytt men inte vill lägga ner för mycket energi på att köpa in nya möbler och möblera om? En fotpall kan ta dig en lång bit på vägen och oftast räcker det att komplettera med en pall. Då kommer vardagsrummet kännas nytt och fräscht.

Tillverkning av fotpallar

Alla fotpallar ni hittar hos oss tillverkas av en rad olika varumärken. Några varumärken är Svenska Bröderna Anderssons, Norska Hovden, Danska Innovation Living, Finska Pohjanmaan samt Italienska Dienne salotti. Fabrikerna använder endast material av hög kvalitet och tillverkar din fotpall för hand vid beställning. Alla fotpallar kvalitetssäkras på fabrikerna. Bäddsofflagret går noga igenom produkten innan den skickas hem till dig för att säkerställa att kvaliteten är som den utlovas.

När du köper en fotpall hos oss kommer den alltid monterad och klar. I vissa fall behöver du endast skruva på benen och sedan är de bara att ställa den på rätt ställe i ditt rum. Frakten betalar du endast 600 kr för oavsett om du bor i Skåne eller Norrland. Nu kan du även beställa inbärning runt om i hela Sverige, kostnaden för detta är 1400 kr totalt.

Fotpall med förvaring eller utan?

Man brukar säga att en fotpall med förvaring jobbar dubbelt. Du kan vila dina fötter framför en jobbig arbetsdag samtidigt som du har möjlighet att förvara dina sängkläder, böcker eller andra prylar inuti fotpallen. Nedan har vi samlat våra pallar som vi har i vårt sortiment. En fotpall utan förvaring ser oftast lite nättare ut eftersom nedre delen inte är så tjock och allt som oftast är de lite högre ben.

Fotpall till din soffa

En fotpall kompletterar din soffa ypperligt. Vi brukar ofta få frågan vilken höjd på fotpallen som är de mest optimala. Det är svårt att svara på eftersom de beror på om du ska ha den som en extra sittplats eller för att vila benen på. Om du ska använda fotpallen till soffan i första hand rekommenderar vi att fotpallen är lika hög eller lägre än soffans sitthöjd.

Några andra saker jag bör tänka på?

En sak som är bra att tänka på är själva storleken. Om du har ett stort vardagsrum vill du förmodligen ha en fotpall som är tillräckligt stor för att rymma din vänner. Om du har ett mindre vardagsrum är det oftast snyggare med en mindre. Själva stilen på är också en viktig del. Vill du ha en som är mer modern eller en mer traditionell? Sist men inte minst är ju själva materialet. Fotpallar kan tillverkas av en mängd olika material, det finns även vissa som har helt avtagbart tyg. Vad som är rätt för dig baseras på utseende samt hur mycket du räknar med att fotpallen kommer användas.

Läs mer

Fotpallar

1969

3,995kr
-40%
Lagervara

Fotpallar

Peggy fotpall

4,595kr

Fotpallar

Biarritz fotpall

13,650kr

fotpall med förvaring

Cap ferret fotpall

13,650kr

Fotpallar

Lift up fotpall

4,995kr

fotpall med förvaring

Valencia fotpall

6,950kr

Fotpallar

Bifrost fotpall

4,950kr

Fotpallar

Squirrel fotpall

4,995kr

Fotpallar

Pyxis fotpall

4,850kr

Fotpallar

Santiago

6,750kr

Fotpallar

Canberra

4,350kr

fotpall med förvaring

Sydney

5,995kr

Fotpallar

Barcelona

7,195kr

fotpall med förvaring

Tokyo fotpall

5,995kr

Fotpallar

Malloy fotpall

5,295kr

Fotpallar

Matera Fotpall

5,995kr

Förvaringsmöbler

Cornila

5,795kr

Förvaringsmöbler

Mysofabed fotpall

3,995kr

fotpall med förvaring

Epic fotpall

4,995kr

fotpall med förvaring

Paris fotpall

4,395kr

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall m. ekskiva

10,395kr

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall

6,995kr