Visar alla 10 resultat

Sittpuffar med förvaring eller utan

Här nedan finner du ett noga utvalt sortiment av sittpuffar med förvaring. I vårt härliga utbud har vi store sittpall från Hovden som har förvaring för sängkläder eller dylikt under locket. Här har du även möjlighet att välja bland 3 olika storlekar samt olika tyger och färger för den ska passa din smak och ditt tycke.

Rund sittpuff med förvaring

Nedan har vi store sittpall som är en rund sittpuff med förvaring. När de kommer till förvaring överlag så kan du även välja cornila från innovation Living. Om förvaring är viktigt kan du även checka våra fotpallar med förvaring. Däremot är skillnaden att fotpallarna står på ben.

Fördelen med att välja en liten sittpuff

Fördelen med att välja en sittpuff är att du får en extra sittplats som är snygg och komfortabel och samtidigt tar minimalist med plats i rummet. Detta är också en möbel som inte behöver stå i vardagsrummet utan den kan bli riktigt snygg i alla rum. Sittpuffen passar även till ett barnrum eller varför inte en rosa sittpuff i hallen? Det är bara fantasin som sätter stopp för dig. En stor fördel är att sittpuffen är lätt att flytta runt.

Sittpuff med ben

Vi har sittpuff med ben nedan, däremot är de låga ben för att vara i kategorin sittpuffar. Är du ute efter en pall med höga ben så kika in vårt sortiment bland fotpallar. Skillnaden mellan en sittpuff och en fotpall är hårfin.

Vad behöver man mer veta innan man trycker på köpknappen?

Några saker som man ska ha i åtanke när man ska köpa en sittpuff är måttet, materialet samt komforten. Enligt oss ska en sittpuff vara lite fastare i komforten så den håller en god form i många år framöver. Är det en mjuk sittpuff så håller sig inte formen lika länge. Även ett slitstarkt tyg kan vara en fördel om man vill hålla tyget snyggt och fräscht. Om du har några andra funderingar om någon av våra sittpuffar är de bara att höra av er via vår chatt eller ringa vår butik så får du svar på dina funderingar.

-10%

Sittpuffar

Pauke Pouf Ø50

1,165kr
-10%

Sittpuffar

Triangular Pouf

1,683kr

Sittpuffar

Store sittpall

Från: 1,250kr
-10%

Sittpuffar

Pauke Pouf Ø62

1,850kr
-10%

Förvaringsmöbler

Cornila

4,932kr