Visar alla 10 resultat

Fotpall med förvaring med många användningsområden

En fotpall med förvaring är en mångsidig möbel som kan tjäna många syften i ditt hem. Vanligaste användningsområden för en fotpall med förvaring är förvaringsutrymmet. Men även den extra sittplatsen för gäster, och det extra stödet för benen.

Gott om förvaringsutrymme

En av de bästa fördelarna med att välja en fotpall med förvaring är den mängd extra förvaringsutrymme som den ger. Om du bor i ett litet hem eller en liten lägenhet vet du hur värdefullt extra förvaringsutrymme kan vara. Istället för att behöva stoppa in dina sängkläder i en trång garderob eller under sängen kan du förvara dem snyggt i din fotpall. Du kan också använda din fotpall för att förvara kläder som inte är säsongsanpassade, handdukar eller andra saker. Möjligheterna är oändliga!

Multifunktionell möbelbit

En annan stor fördel är dess mångsidighet. Som vi nämnde tidigare kan den användas som en extra sittplats när gästerna kommer över eller som benstöd när du kopplar av i soffan. Men det är inte allt – en fotpall med förvaring kan också användas som soffbord eller avslutningsbord. Enkelt uttryckt är det en möbel som kan göra allt!

Estetiskt tilltalande

Fotpallar med förvaring finns i en mängd olika stilar, så du hittar säkert en som passar din smak. Oavsett om du föredrar en modern look eller något mer traditionellt finns det en fotpall för dig. Och eftersom de finns i olika tyger och material kan du lätt hitta en som samordnas med din befintliga inredning.

Vad behöver jag tänka på innan jag köper en fotpall med förvaring?

Det finns lite små saker att tänka på. Vill du ha samma tyg och färg som din bäddsoffa? Isåfall behöver du köpa den hos samma leverantör. Ska den sticka ut? välj då en färg som kompletterar resten av rummet snyggt. Sen rekommenderar vi att ta måtten hemma så den verkligen får plats snyggt. Ska du ha den som en benförlängare, mät då även sitthöjden på soffan. Vi rekommenderar samma höjd på fotpallen som sittdelen på din soffa. Vill du ej ha förvaring så kan du checka på våra andra fotpallar eller sittpuffar.

Läs mer

fotpall med förvaring

Cap ferret fotpall

13,650kr

fotpall med förvaring

Valencia fotpall

6,950kr

fotpall med förvaring

Sydney

5,995kr

fotpall med förvaring

Tokyo fotpall

5,995kr

Förvaringsmöbler

Cornila

6,155kr

Förvaringsmöbler

Mysofabed fotpall

3,995kr

fotpall med förvaring

Epic fotpall

2,895kr

fotpall med förvaring

Paris fotpall

2,895kr

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall m. ekskiva

10,395kr

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall

3,750kr