Visar alla 10 resultat

Soffbord

Ett soffbord är en möbel som är förekommer ofta inom hemmet och på arbetsplatser. Det kan dock vara bra att veta exakt vilket soffbord som passar en själv bäst. Det finns otroligt många typer och varianter av soffbord, allt från stora till små, gammalmodiga till moderna. Det viktigaste med just denna produkten är dock att det fyller sin funktion som komplement till en soffa.

Varför skulle just du skulle behöva ett soffbord?

Det är en viktig del av ett vardagsrum, speciellt om man bor i en bostad som har ett större vardagsrum. Om man har en bäddsoffa utan ett komplement så kan det kännas tomt i vardagsrummet. Ett soffbord kan användas till många saker, t.ex. så kan man förvara fjärrkontroller till sin TV där, eller använda som bord för dryck och snacks som man njuter av medan man tittar på TV. De gör det helt enkelt bekvämare att sitta i soffan, så att man kan koppla av enklare efter en lång dag av arbete.

Att tänka på innan du köper ett soffbord.

Det finns en del punkter att ha i åtanke innan du väljer bord till ditt hem eller till en arbetsplats. Först och främst så kan det vara bra att vilja veta vad man vill ha bordet till. Du kanske behöver ett bord med förvaring eller bara som ett bord att ställa mat och dryck på. Det kan även vara bra att tänka på vilken form som passar ditt hem. Om du vill ha det i det vardagsrum så hade det kanske varit bra att ha ett soffbord med rundade kanter. Om man skall införskaffa ett ett komplement till en arbetsplats där man sysslar med kreativa uppgifter, t.ex. skapande av artiklar eller konst, så kan det vara bra med ett bord som är färgglatt och inspirerande.

Hur du väljer soffbord.

Du väljer det enklast genom att se över behoven som finns, och hur mycket yta som du har över. Om du skulle vara osäker på vilket bord som passar din övriga inredning så kan du fråga oss i butiken eller online via vår kundsupport. Sedan kan du se över vårt breda sortiment med soffbord i alla dess former, färger, material, och storlekar för att hitta den perfekta produkten för dig.

-10%

Förvaringsmöbler

Soffbord med förvaring

5,200kr 4,680kr

Storage bord är ett soffbord med förvaring från danska Innovation living. Bordet kommer med förvaring och du väljer själv färg på ekskivan och tyget. Bordet är 70cm och bordsskivan finns i färgerna Black Oak Veneer samt Oak Veneer. Detta mysiga bordet är perfekt för dig som behöver ett kaffebord och lite extra förvaring.

-50%
1,586kr 793kr

Snyggt svart bord med ekben från danska Innovation. Skyltex! Diameter: 45cm, höjd: 32,5cm

-50%
1,330kr 665kr

Snyggt ekbord från danska Innovation. Skyltex! Diameter: 35cm, höjd: 32,5cm

-10%
1,370kr 1,233kr

Detta lilla kaffebord kommer i tre olika storlekar i diameter, från 35cm i diameter till 70cm i diameter. Den kommer även i två färger: Black Oak Veneer, och Oak Veneer. Detta soffbordet är perfekt för den nordiska kaffestunden.

-10%

Soffbord marmor

Marble soffbord

2,895kr 2,606kr

Marble soffbord är ett kaffebord från Innovation living. Bordet kommer i tre olika storlekar i diameter, den minsta storleken har 35cm i diameter, och den största har en diameter på 70cm. Den kommer med en snygg bordsskiva i modern marmor. Detta lilla bord passar perfekt för den lite exklusivare kaffestunden.

-10%
1,680kr 1,512kr

Laser soffbord är ett kaffebord från Innovation living. Bordet kommer i tre olika storlekar i diameter. Den kommer även i två olika färger: Black Oak Veener och Oak Veneer. Detta bord är litet och smidigt och går bra att flytta runt. Perfekt att placera en kaffekopp på när du njuter av en fika.

-10%
1,215kr 1,094kr

Grids soffbord är ett kaffebord från Innovation Living. Det kommer i tre olika storlekar i diameter. Den kommer även i tre olika färger: Black Oak Veneer, Oak Veneer, och Black Veneer. Detta är ett perfekt bord för dig som vill ha en snygg möbel att placera kaffekoppen på när du sitter och fikar.

-10%

Förvaringsmöbler

Bedinside fotpall m. ekskiva

7,700kr 6,930kr

Modulpallen med förvaring och ekskiva som kan användas som sittmöbel eller som bord. Passar till alla Designa själv soffor och vid köp av soffa samtidigt så anpassas pallen efter soffans höjd.Mått: Bredd: 70cm Djup: 70cm Höjd: 45cm

-10%
5,900kr 5,310kr

Måneformat pallbord med rymlig förvaring från Norska möbeltillverkaren Hovden Möbler. Välj färg på bordsskiva och ben.Mått: Bredd: 92cm Djup: 52cm Höjd: 42cm

-10%
5,200kr 4,680kr

Avlångt pallbord med rymlig förvaring från Norska möbeltillverkaren Hovden Möbler. Välj färg på bordsskiva och ben.Mått: Bredd: 92cm Djup: 37cm Höjd: 42cm