Visar alla 13 resultat

Snygga soffbord & vardagsrumsbord

Ett soffbord är en möbel som är förekommer ofta inom hemmet och på arbetsplatser. Det kan dock vara bra att veta exakt vilket soffbord som passar en själv bäst. Det finns otroligt många typer och varianter av soffbord, allt från stora till små, gammalmodiga till moderna. Det viktigaste med just denna produkten är dock att det fyller sin funktion som komplement till en soffa.

Varför skulle just du skulle behöva ett soffbord?

Det är en viktig del av ett vardagsrum, speciellt om man bor i en bostad som har ett större vardagsrum. Om man har en bäddsoffa utan ett komplement så kan det kännas tomt i vardagsrummet. Ett soffbord kan användas till många saker, t.ex. så kan man förvara fjärrkontroller till sin TV där. Du kan även använda de som bord för dryck och snacks som man njuter av medan man tittar på TV. De gör det helt enkelt bekvämare att sitta i soffan, så att man kan koppla av enklare efter en lång dag av arbete.

Att tänka på innan du köper ett soffbord.

Det finns en del punkter att ha i åtanke innan du väljer bord till ditt hem eller till en arbetsplats. Först och främst så kan det vara bra att vilja veta vad man vill ha bordet till. Du kanske behöver ett soffbord med förvaring eller bara som ett bord att ställa mat och dryck på. Det kan även vara bra att tänka på vilken form som passar ditt hem. Om du vill ha det i det vardagsrum så hade det kanske varit bra att ha ett soffbord med rundade kanter. Om man skall införskaffa ett ett komplement till en arbetsplats där man sysslar med kreativa uppgifter, t.ex. skapande av artiklar eller konst, så kan det vara bra med ett bord som är färgglatt och inspirerande.

Hur du väljer soffbord.

Du väljer det enklast genom att se över behoven som finns, och hur mycket yta som du har över. Om du skulle vara osäker på vilket soffbord som passar din övriga inredning så kan du fråga oss i butiken eller online via vår kundsupport. Sedan kan du se över vårt breda sortiment med soffbord i alla dess former, färger, material, och storlekar för att hitta den perfekta produkten för dig. Tänk också på att kolla soffbordets höjd så de matchar din övriga inredning.

Läs mer

-12%

Soffbord

Move bord

2,636kr

Soffbord

Stylo bord

1,650kr
-12%

Pallbord

Store bordpall

Från: 2,095kr Från: 1,844kr

Förvaringsmöbler

Storage bord

6,295kr

Soffbord marmor

Marble soffbord

3,395kr

Soffbord

Laser soffbord

1,995kr

Soffbord

Grids soffbord

1,450kr

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall m. ekskiva

10,395kr
-12%

Pallbord

Pallbord måne

7,212kr
-12%
6,332kr