Visar alla 4 resultat

Soffbord med förvaring har många fördelar

Ett soffbord med förvaringsutrymme har dubbla funktioner. Du kan inte bara använda det som ett bord att ställa drycker och mat på, utan du kan också förvara alla möjliga saker i det. När du väljer ett soffbord med förvaring finns det några saker du bör tänka på. För det första, vilken höjd ska du välja? För det andra, vilket tyg samt vilken design vill du ha på ditt bord? Och slutligen, hur mycket förvaringsutrymme behöver du? Fortsätt läsa för att lära dig mer om soffbord med förvaring och hur du väljer rätt bord för ditt hem.

Vilken höjd ska det vara på soffbordet med förvaring?

De flesta soffborden är mellan 40-45cm. Men om du använder bordet som en plats där du jobbar med din bärbara dator, kanske du vill välja en som är närmre 45cm. Om du har små barn kanske du vill väljer ett som är lägre än marken så att de lätt kan nå.

Vilket tyg och design föredrar du?

När du ska välja tyg och design till ditt soffbord är det viktigt att tänka på både stil och funktion. Om du till exempel har små barn kanske du vill undvika glas eller skarpa hörn på skivan. Välj i stället ett mjukare material som ek eller tyg. De flesta av våra bord är gjorda av tyg med en ekskiva på toppen. Om du ofta har gäster kanske du väljer ett soffbord som gör ett uttalande och samtidigt har gott om förvaringsutrymme.

Hur mycket förvaringsutrymme behöver du?

Hur mycket förvaringsutrymme du behöver beror på hur du planerar att använda ditt soffbord. Om du planerar att använda det främst för att förvara små saker behöver du ej så mycket förvaring. Om du däremot planerar att använda det främst för att förvara sängkläder eller dylikt behöver du ett lite större förvaringsutrymme.

Läs mer

-10%

Förvaringsmöbler

Storage bord

Ursprungligt pris var: 6,295kr.Aktuellt pris är: 5,665kr.
-15%

fotpall med förvaring

Bedinside fotpall m. ekskiva

Ursprungligt pris var: 10,395kr.Aktuellt pris är: 8,836kr.
-12%

Pallbord

Pallbord måne

Ursprungligt pris var: 8,195kr.Aktuellt pris är: 7,212kr.
-12%
Ursprungligt pris var: 7,195kr.Aktuellt pris är: 6,332kr.