1 produkt

Soffbord i marmor

Ett soffbord i marmor är precis som ett vanligt soffbord, bara i ett exklusivare material. Marmor är ett lyxigt och trendigt material som lyser upp ett rum. Det är stilrent och passar väl in i ett flertal olika miljöer. Marmorn kan komma i olika färger och kan vara grova eller mer finkorniga. Det finns även i flertal olika former och designer för att du skall hitta det marmorbordet som passar dig. Det finns svart marmor om du föredrar svarta detaljer i t.ex. ditt vardagsrum. Men om du gillar ljusare detaljer i t.ex. grått eller vitt så finns den möjligheten också.

Marmor i hemmet

Detta lilla stilrena bord är tänkt att placeras framför en soffa. Då soffor vanligtvis placeras i vardagsrum eller sovrum så kommer då även bordet att placeras där. Detta bord är ett väldigt bra komplement till soffan. Så om du letar efter ett snyggt bord till ditt vardagsrum så lär denna produkt passa dig väl. Bordet kommer med lite olika ramar beroende på din färgpalett i rummet. Det finns många alternativ så det finns en god chans att det finns ett bord som passar ditt rum.

Ett bord som alla gillar

Detta stilrena bord passar bra där det finns en soffa. Oavsett vilka färger du har på dina detaljer i rummet så kommer det antagligen att finnas en färg på bordet som passar dig. Detta bord är perfekt för dig som vill skapa en större helhetskänsla i ditt vardagsrum. Utan ett soffbord så kan ett vardagsrum kännas tomt. Då kan det vara bra att hitta ett soffbord som inte bara är funktionellt, det är även stilrent och smälter in väl. Om du vill liva upp ditt vardagsrum så är detta soffbord i marmor ett bra alternativ.

Soffbord marmor

Marble soffbord

3,395kr