Visar alla 6 resultat

En liten fotpall som förgyller din heminredning

Har du någonsin velat ge din heminredning en gnutta karaktär men inte vetat hur? Att lägga till en liten fotpall kan vara det perfekta sättet att få in ett extra element i vilket rum som helst. Våra små fotpallar är inte bara praktiska snygga och utrymmesbesparande. utan finns också i en mängd olika färger och former som kan passa till alla stilar.

Hur ska jag inreda med en liten fotpall?

När du väljer en fotpall till ditt vardagsrum ska du tänka på hur fotpallen kommer att användas. Behöver du den som extra sittplats eller bara som en plats att vila fötterna på? Svaret kommer att avgöra vilken stil och storlek på fotpallen som fungerar bäst för dig. Om du letar efter något fräscht och eget, välj då en ljus färg eller ett mönstrat tyg för att den ska sticka ut. Om du letar efter något funktionellt, välj någon subtil och neutral färg så att det inte tar bort den härliga känslan. Här är det bara fantasin som sätter stopp.

Hög komfort och design

När du väljer en liten fotpall ska du alltid leta efter högkvalitativt material. Om du ska använda pallen regelbundet så måste den vara tillräckligt robust för att klara av regelbundet slitage. Också viktigt att den är tillräckligt bekväm för att folk faktiskt vill använda den. Håll utkik efter egenskaper som konstruktion i massivt trä och högkvalitativa tyger med hög slitstyrka som ger både komfort och hållbarhet. Välj även ett material som är lätt rengöra, framförallt om du har barn i närheten.

 

 

Leverans: Vecka 35

Fotpallar

1969

3,995kr

Fotpallar

Bifrost fotpall

5,250kr

Fotpallar

Pyxis fotpall

5,155kr