Visar alla 2 resultat

Litet urval av snygga sängkläder online

En stor del av vår tid och energi tillbringar vi tillsammans med vår kära säng och därför borde dina sängkläder vara snygga att titta på och sköna att använda. Att köpa snygga sängkläder av bättre material kan medföra en bättre sömn och därmed göra din dag bättre, helt utvilad.

Varför är det då så viktigt? Det har en stor betydelse vilket material dina sängkläder har, vilken kvalité de har och hur de känns mot din kropp. Bra produkter kommer att vara bekvämt att använda och samtidigt hålla din kroppstemperatur på rätt nivå. De flesta individer är olika men alla gillar kvalité som håller i längden. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av snygga sängkläder i skönt material som passar alla våra bäddsoffor, eller varför inte din säng? Vårt mål med de lilla men kvalitativa utbudet är att erbjuda dig ett urval med ren och skär kvalité som ger dig de allra bästa förutsättningarna av en bättre sömn.

Sköna sängkläder för alla stilar

Hos oss hittar du ett litet och härligt sortiment av sängkläder online som passar alla olika stilar. Du väljer helt enkelt den textilen som passar dig bäst utseendemässigt, vi har flera olika färger och mönster och du behöver inte oroa dig för material och kvalité. Vi har hela bäddset i olika färger till bra priser men även premium sängkläder för en lyxigare känsla. Med några få klick så beställer du väldigt simpelt, du väljer sedan själv om du vill hämta din beställning hos oss i Bromma eller om du vill få paketet levererat hem till din dörr.

Svensktillverkat

Vi jobbar nära med de bästa tillverkarna för att säkerställa att vi har ett utbud som enbart innehåller bra produkter. Textilerna som vi säljer tillverkas av den svenska tillverkaren Gripsholm som sedan starten år 2004 har producerat och levererat textila produkter av naturmaterial med hög kvalité till nöjda kunder. Deras produkter innefattar en modern stil som hämtas från de skandinaviska formspråket och arbetar ständigt med att utveckla moderna produkter som samtidigt är prisvärda och intressanta.

Läs mer

Madrass till bäddsoffa

Mattress pad

Från: 320kr