Visar alla 3 resultat

home spirit france bäddsoffor

Home Spirit

Home Spirit är en möbeltillverkare av högsta kvalitet och funktion. All tillverkning görs i Frankrike med ansvarsfull verksamhet av miljövänligt material som stöder hållbarhet. Efter deras faders fotspår grundade Dufour-bröderna Home Spirit 1997. Koncernen specialiserar sig på design och tillverkning av bäddsoffor, soffor, stolar och fåtöljer. Idag är koncernen en av de tre största soffproducenterna i Frankrike.

100% fransk tillverkning

Varumärket jobbar med leverantörer som är baserade nära produktionen för att minska koldioxid i luften. Tillverkningsverket använder skogsmaterial som kommer från ansvarsfullt förvaltade skogar, vattenbaserade lim och det återvinner skum och träskrot. Skumrester återvinns för att fylla kuddarna och skogarna används som ved. Produkterna är certifierade av NF miljö. Denna miljömärkelse försäkrar kvalitet, säkerhet, hållbarhet och överensstämmelse med möbelstandarder. Kvaliteten på deras produkter är säkerställd av “100% Made in France”, NF Environment och NF Furniture etiketter.

Läs mer

Framåtbäddade soffor

Cap Ferret

21,995kr

Cap Ferret är den perfekta TV soffan med dun och avtagbart tyg som man enkelt kan tvätta i 30 grader. Väljer man Linne tyg så får man den där extra häftiga loose looken som på bilden, bädden är en bra "gäst säng" med en 6cm tjock skummadrass fylld med 35kg som formas efter kroppen. Bäddsoffan tillverkas i Frankrike av Home Spirit som använder 100% miljövänligt material. Nu kan du även välja ett 100% ekologiskt linen tyg som ger soffan en modern och fräsch look samt är superskönt mot din hud. Tyget är avtagbart på hela soffan! Vi rekommenderar att du väljer ett linen tyg på denna soffan för att få den rätta "looken", då tyget hänger ner på armstöden. Mått: Bäddmått: 133x190cm Längd: 165cm Djup: 95cm Rygghöjd: 96cm Sitthöjd: 45cm Sittdjup: 59cm Madrasshöjd: 6cm

Bäddfåtöljer

Bidart bäddfåtölj

20,995kr

Bidart tillverkas av vår franska leverantör Home Spirit och produceras av 100% miljövänligt material från Frankrike. Både rygg- och sittkuddar är fyllda med dun för extra mjuk komfort, vilket passar dig som tänkt att använda fåtöljen varje dag framför TVn. Sätt dig ner i den otroligt mjuka och sköna fåtöljen eller bädda ut till en säng på ett fåtal sekunder för att få en riktigt varje-natt säng med en 14cm tjock madrass av 35kg ergonomisk kallskum. Alla kuddar sitter fast i mekaniken när du bäddar ut sängen, så du behöver inte ta bort något. Nu kan du även välja ett 100% ekologiskt linen tyg som ger soffan en modern och fräsch look samt är superskönt mot din hud. Tyget är avtagbart på hela soffan! Vi rekommenderar att du väljer ett linen tyg på denna soffan för att få den rätta "looken", då tyget hänger ner på armstöden.

Varje natt bädd

Bidart (välj storlek)

22,995kr

Bidart tillverkas av vår franska leverantör Home Spirit och produceras av 100% miljövänligt material från Frankrike. Både rygg- och sittkuddar är fyllda med dun för extra mjuk komfort, vilket passar dig som tänkt att använda soffan varje dag som en tv-soffa. Sätt dig ner i den otroligt mjuka och sköna soffan eller bädda ut till en säng på ett fåtal sekunder för att få en riktigt varje-natt säng med en 14cm tjock madrass av 35kg ergonomisk kallskum. Alla kuddar sitter fast i mekaniken när du bäddar ut sängen, så du behöver inte ta bort något. Du väljer själv vilken storlek som passar dig, sängen finns i tre olika bäddmått: 120x200cm, 140x200cm eller 160x200cm. Nu kan du även välja ett 100% ekologiskt linen tyg som ger soffan en modern och fräsch look samt är superskönt mot din hud. Tyget är avtagbart på hela soffan! Vi rekommenderar att du väljer ett linen tyg på denna soffan för att få den rätta "looken", då tyget hänger ner på armstöden.