Visar alla 1 resultat

interface soffor och bäddsoffor

Interface

Historien bakom Interface började 1963 i en liten by i Finland som heter Norinkylä. Snickaren Efraim Männistö letade fram ergonomiskt och kvalitativt material och började tillverka möbler. Interface har än idag kvar sin tillverkning i Finland och använder endast material från europeiska leverantörer. De lägger mycket energi på att använda miljövänligt och certifierat materiat för att värna om miljön och samtidigt behålla kvalitet. Interface jobbar även med flertag välkända designers för att kunna leverera genomtänkta multifunktioner och snygga möbler.

Historia

1980 började affärerna blomstra och 70% av exporten gick till Sverige där Interface såg en stor marknad. I början av 2000-talet blev det en generationsändring i företaget och 22-årige Tuukka Leppänen tog ansvar för att förvalta företaget. Det var även då interiörernas popularitet ökade bland finländarna. 2015 flyttade de sin produktion till en stor lokal i Heinola. Den 2500m2 stora lokalen fylldes i 3 veckor från maskiner och produktionspersonal. Nu har företaget firat sin 55-årsjubileum men målet är fortfarande detsamma. Att göra snygga soffor med extremt bra komfort och bra kvalitet.

Läs mer

Varje natt bädd

Nana

28,800kr

Nana bäddsoffa från Finska Interface är ett rent hantverk rakt igenom med extremt hög kvalitét på allt från stomme i massivt trä, plywood och sedan klädd med polyurethane skum. Denna modellen går att kombinera med allt från fåtölj till olika sektionsdelar och armstöd så denna modellen passar väldigt bra i ett vardagsrum som en del av ett möbelemang. Soffan är designad av en känd interiör arkitekt i Finland som heter Hannele Bonsdorff. Allt för att få den perfekta soffan i design och kvalitét.Mått: Längd: 211cm (med 8cm armstöd), 223cm (med 14cm armstöd). Djup: 84cm Rygghöjd: 81cm Sitthöjd: 46cm Bäddmått: 127x195cm